Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është dyshimi obsesiv ?

Dyshimi obsesiv është mendim i përsëritur mbi moskryerjen e një rutine apo detyre, e cila realisht ka përfunduar dhe që shoqërohet me veprimin sigurues. P.sh, një rast tipik edhe për njerëzit normalë është: dyshimi mbi lënien e derës hapur. 

Shoqërohet me kthimin mbrapsht (kompulsionin) për t’u siguruar. 

dyshimi obsesiv,cka eshte dyshimi obsesiv,crregullimi obsesiv,ceshte dyshimi obsesiv,cfare eshte dyshimi obsesiv,dyshimi obsesiv shqip
Dyshimi obsesiv është mendim i përsëritur mbi moskryerjen e një rutine apo detyre, e cila realisht ka përfunduar dhe që shoqërohet me veprimin sigurues. P.sh, një rast tipik edhe për njerëzit normalë është: dyshimi mbi lënien e derës hapur. 

Shoqërohet me kthimin mbrapsht (kompulsionin) për t’u siguruar. 

dyshimi obsesiv,cka eshte dyshimi obsesiv,crregullimi obsesiv,ceshte dyshimi obsesiv,cfare eshte dyshimi obsesiv,dyshimi obsesiv shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat