Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është Donzhuan ?

Burrë ose djalë i dhënë pas aventurave të dashurisë dhe pas qejfeve; ai që u vjen rrotull grave dhe që përpiqet t'u pëlqejë atyre, t'i mashtrojë e t'i shtjerë në dorë me çdo mënyrë (sipas emrit të Don Zhuanit, heroit legjendar të disa veprave letrare spanjolle etj.).
cka eshte Donzhuan,Donzhuan shqip,ceshte Donzhuani,cfare eshte Donzhuani,Donzhuan shqip,qka eshte Donzhuani
loading...
Burrë ose djalë i dhënë pas aventurave të dashurisë dhe pas qejfeve; ai që u vjen rrotull grave dhe që përpiqet t'u pëlqejë atyre, t'i mashtrojë e t'i shtjerë në dorë me çdo mënyrë (sipas emrit të Don Zhuanit, heroit legjendar të disa veprave letrare spanjolle etj.).
cka eshte Donzhuan,Donzhuan shqip,ceshte Donzhuani,cfare eshte Donzhuani,Donzhuan shqip,qka eshte Donzhuani
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat