Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është Auto ambulanca ?

 Auto ambulanca nënkupton automjetin motorik të konstruktuar dhe të pajisur në mënyrë speciale, apo një ambulancë ajrore që parashihet të përdoret për transport emergjent të pacientëve.


cka eshte autoambulanca,ceshte autoambulanca,autoambulanca shqip,autoambulance shqip,qka eshte autoambulanca,autoambulanca shqip,qfare eshte autoambulanca,
 Auto ambulanca nënkupton automjetin motorik të konstruktuar dhe të pajisur në mënyrë speciale, apo një ambulancë ajrore që parashihet të përdoret për transport emergjent të pacientëve.


cka eshte autoambulanca,ceshte autoambulanca,autoambulanca shqip,autoambulance shqip,qka eshte autoambulanca,autoambulanca shqip,qfare eshte autoambulanca,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat