Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është Asfiksia ?

Asfiksia (Asphyxia) është gjendje e zvogëlimit të furnizimit të indeve me oksigjen dhe grumbullimit të shtuar të CO2.

ceshte asfiksia,cka eshte asfiksia,asfiksia shqip,qka eshte asfiksia,asfiksia shqip,qka quajme asfiksi,asfiksia definicion,asfiksia definicione
Asfiksia (Asphyxia) është gjendje e zvogëlimit të furnizimit të indeve me oksigjen dhe grumbullimit të shtuar të CO2.

ceshte asfiksia,cka eshte asfiksia,asfiksia shqip,qka eshte asfiksia,asfiksia shqip,qka quajme asfiksi,asfiksia definicion,asfiksia definicione
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi