Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilët / Cilat janë lidhëzat shtuese ?


Lidhëzat shtuese janë: e, dhe, edhe, si edhe, as…as, a etj.:

Mora topin dhe luajta me shoqe.


lidhezat shtuese shqip,lidheza shtuese,lidhez shtuese,cka jane lidheza shtuese,cfare jane lidhezat shtuese,cilat jane lidhezat shtuese, lidhezat shtuese shembuj,lidhez shtuese shqip,cilet jane lidhezat shtuese

Lidhëzat shtuese janë: e, dhe, edhe, si edhe, as…as, a etj.:

Mora topin dhe luajta me shoqe.


lidhezat shtuese shqip,lidheza shtuese,lidhez shtuese,cka jane lidheza shtuese,cfare jane lidhezat shtuese,cilat jane lidhezat shtuese, lidhezat shtuese shembuj,lidhez shtuese shqip,cilet jane lidhezat shtuese
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat