Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë mbaresat shquese për emrat e gjinisë mashkullore?

Mbaresat shquese për emrat e gjinisë mashkullore janë I dhe U.
Mbaresat shquese për emrat e gjinisë mashkullore janë I dhe U.
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi