Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Azem Shkreli - Biografia


Lindi: më 1938 në Shkrel, Rugovë.

Shkollimi: filloren në Nakëll të Pejës dhe Haxhaj të Rugovës. Normalen dhe studimet në Degën e Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe në Fakultetin Filozofik të Prishtinës.

Aktivitetet: gazetar në "Rilindje", drejtor i Teatrit Popullor Krahinor, kryetar i Shoqatës së Shkrimtarëve të Kosovës, kryetar i Lidhjes së Shkrimtarëve të Jugosllavisë, drejtor i Kosova- Filmit në Prishtinë.
 

Vdiq: më 27 maj 1997 dhe u varros në varrezat e Prishtinës

Azem Shkreli Biografia,Biografia e Azem Shkreli,Azem Shkreli jeta,kur lindi Azem Shkreli,ku lindi Azem Shkreli,Kur vdiq Azem Shkreli, Azem shkreli vdekja

Lindi: më 1938 në Shkrel, Rugovë.

Shkollimi: filloren në Nakëll të Pejës dhe Haxhaj të Rugovës. Normalen dhe studimet në Degën e Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe në Fakultetin Filozofik të Prishtinës.

Aktivitetet: gazetar në "Rilindje", drejtor i Teatrit Popullor Krahinor, kryetar i Shoqatës së Shkrimtarëve të Kosovës, kryetar i Lidhjes së Shkrimtarëve të Jugosllavisë, drejtor i Kosova- Filmit në Prishtinë.
 

Vdiq: më 27 maj 1997 dhe u varros në varrezat e Prishtinës

Azem Shkreli Biografia,Biografia e Azem Shkreli,Azem Shkreli jeta,kur lindi Azem Shkreli,ku lindi Azem Shkreli,Kur vdiq Azem Shkreli, Azem shkreli vdekja
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat