Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Autizmi

sinonim; sjellje autike.

Është gjendje, që karakterizohet me zhytje në botën e brendshme dhe preokupim vetëm me vetveten dhe në të njëjtën kohë i shkëputur fare nga ambienti rrethues. 

Haset në çrregullimin autik, prapambetjet e zhvillimit (paaftësitë intelektuale të zhvillimit) por dhe si simptomë në Skizofreni. 

cka eshte autizmi,autizmi shqip,cfare eshte autizmi,autizem shqip,ceshte autizmi,cka quajme autizem,autizem ne shqip
sinonim; sjellje autike.

Është gjendje, që karakterizohet me zhytje në botën e brendshme dhe preokupim vetëm me vetveten dhe në të njëjtën kohë i shkëputur fare nga ambienti rrethues. 

Haset në çrregullimin autik, prapambetjet e zhvillimit (paaftësitë intelektuale të zhvillimit) por dhe si simptomë në Skizofreni. 

cka eshte autizmi,autizmi shqip,cfare eshte autizmi,autizem shqip,ceshte autizmi,cka quajme autizem,autizem ne shqip
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi