Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Anton Pashku - Biografia


Lindi: më 8 janar 1937 në Grazhdanik, Prizren.

Shkollimi: filloren në vendlindje, të mesmen në Prishtinë.

Aktivitetet: gazetar, më vonë edhe redaktor i rubrikës së kulturës dhe redaktor i botimeve, në Rilindje.

Vdiq: 1 nëntor 1995 në Prishtinë dhe u varros në vendlindje.

 Anton Pashku - Biografia,Anton Pashku,Biografia Anton Pashku,Anton Pashku jeta

Lindi: më 8 janar 1937 në Grazhdanik, Prizren.

Shkollimi: filloren në vendlindje, të mesmen në Prishtinë.

Aktivitetet: gazetar, më vonë edhe redaktor i rubrikës së kulturës dhe redaktor i botimeve, në Rilindje.

Vdiq: 1 nëntor 1995 në Prishtinë dhe u varros në vendlindje.

 Anton Pashku - Biografia,Anton Pashku,Biografia Anton Pashku,Anton Pashku jeta
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat