Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Adem Gajtani - Biografia
Adem Gajtani lindi më 1935 në Besianë.
Adem Gajtani filloren dhe gjimnazin e kreu në Prishtinë, studioi juridikun në Beograd në fillim, pastaj e vazhdoi në Shkup.

Aktivitetet: i përkushtohet gazetarisë, punon si korrespondent i Rilindjes nga Shkupi, dhe redaktor i rubrikës kulturore ne gazetën Flaka. Ka përkthyer vepra nga gjuha maqedone në shqip dhe e kundërta.

Vdiq: më 1982 në Shkup.


 Adem Gajtani biografia,Adem Gajtani jeta,biografia Adem Gajtani,Adem Gajtani vendi i lindjes,Adem Gajtani lindi më 1935 në Besianë.
Adem Gajtani filloren dhe gjimnazin e kreu në Prishtinë, studioi juridikun në Beograd në fillim, pastaj e vazhdoi në Shkup.

Aktivitetet: i përkushtohet gazetarisë, punon si korrespondent i Rilindjes nga Shkupi, dhe redaktor i rubrikës kulturore ne gazetën Flaka. Ka përkthyer vepra nga gjuha maqedone në shqip dhe e kundërta.

Vdiq: më 1982 në Shkup.


 Adem Gajtani biografia,Adem Gajtani jeta,biografia Adem Gajtani,Adem Gajtani vendi i lindjes,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat