Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Zemër e përflakur- poezi nga Adelina Dokja


 Zemër e përflakur- poezi nga Adelina Dokja

Dhe zemren e lashe tek ti
Ne kete dite te ftohte shkurti,
Xhelozia e juaj, shpirtin me ngrine...
Buzeqeshja ne buze me mbeti
Dhe fjalet ne gryke
Ti je mendimi i pare dhe i fundit
Vetëm tek ti i kam sytë...
Po te pyesesh zemren time
Ne ç’vend kerkon te jesh?
Ajo embel te pergjigjet:
Atje ku ...

 Zemër e përflakur- poezi nga Adelina Dokja

Dhe zemren e lashe tek ti
Ne kete dite te ftohte shkurti,
Xhelozia e juaj, shpirtin me ngrine...
Buzeqeshja ne buze me mbeti
Dhe fjalet ne gryke
Ti je mendimi i pare dhe i fundit
Vetëm tek ti i kam sytë...
Po te pyesesh zemren time
Ne ç’vend kerkon te jesh?
Ajo embel te pergjigjet:
Atje ku ...
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat