Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ndryshimet pas lenjes se duhanit

Ndryshimet pas lenjes se duhanit
Pas...
• 20 minutash-frekuenca e zemres suaj zvoglohet
• 12 oresh - niveli I monoksidit te karbonit ne trupin tuaj kthehet ne normalitet
• 2 jave deri 3 muaj - rreziku juaj nga infarkti fillon te bie dhe funksioni I mushkerive fillon te permiresohet
• 1-9 muaj- kolli dhe frymezenja juaj pakesohet
• 1 viti - rreziku I juaj I shtuar prej semundjeve koronare eshte sa gjysma e atyre te duhangjinjeve
• 5 vitesh - rreziku I juaj nga infarkti eshte zvogeluar ne nivel te joduhangjinjeve
• 10 vitesh - rreziku I juaj nga kanceri I gojes , mushkerive, faringut, ezofagut, vashkave dhe pankreasit zvoglohet
• 15 vitesh - rreziku I juaj nga semundjet e zemres eshte sa I joduhangjinjeve 

ndryshimet pas lenjes se duhanit, duhanpirja dhe lenja e tij, lenja e duhanit, konsumimi i duhanit dhe lenja
Ndryshimet pas lenjes se duhanit
Pas...
• 20 minutash-frekuenca e zemres suaj zvoglohet
• 12 oresh - niveli I monoksidit te karbonit ne trupin tuaj kthehet ne normalitet
• 2 jave deri 3 muaj - rreziku juaj nga infarkti fillon te bie dhe funksioni I mushkerive fillon te permiresohet
• 1-9 muaj- kolli dhe frymezenja juaj pakesohet
• 1 viti - rreziku I juaj I shtuar prej semundjeve koronare eshte sa gjysma e atyre te duhangjinjeve
• 5 vitesh - rreziku I juaj nga infarkti eshte zvogeluar ne nivel te joduhangjinjeve
• 10 vitesh - rreziku I juaj nga kanceri I gojes , mushkerive, faringut, ezofagut, vashkave dhe pankreasit zvoglohet
• 15 vitesh - rreziku I juaj nga semundjet e zemres eshte sa I joduhangjinjeve 

ndryshimet pas lenjes se duhanit, duhanpirja dhe lenja e tij, lenja e duhanit, konsumimi i duhanit dhe lenja
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat