Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Historiku i duhanit

 Historiku i duhanit

Duhani ka prejardhje nga Amerika

Ne Evrope , Azi dhe Afrike fillon te perdoret ne shek. XVI ( pas zbulimit te Amerikes)

Ata e sjellin si bar kunder majesilit

Ndersa ne fillim te shek.XVII duhani perfshin tere boten

Fjala DUHAN rrjedh nga fjala Arabe qe d.m.th TYM

historia e duhanit, duhani historia, historia e pirjes se duhanit, duhani histori, pirja e duhanit historia, historia rreth duhanit, histori per duhanin, duhanpirja histori
 Historiku i duhanit

Duhani ka prejardhje nga Amerika

Ne Evrope , Azi dhe Afrike fillon te perdoret ne shek. XVI ( pas zbulimit te Amerikes)

Ata e sjellin si bar kunder majesilit

Ndersa ne fillim te shek.XVII duhani perfshin tere boten

Fjala DUHAN rrjedh nga fjala Arabe qe d.m.th TYM

historia e duhanit, duhani historia, historia e pirjes se duhanit, duhani histori, pirja e duhanit historia, historia rreth duhanit, histori per duhanin, duhanpirja histori
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat