Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

DY DESH poezi nga Agim gashi Drenica

DY DESH  poezi nga Agim gashi Drenica

Pak pa rënë terri
- kah bëhet natë ,
hapen komjuterët
dhe u futen ne chat.

Hynë me “nik”
- jo me emer ,
njëri mashkull
tjetri si femër !

Biseduan e biseduan
- u kënaqen ne chat ,
ku s’hyn e ku s’dolën
- gjithë natën e gjatë.

Vetëm ne mëngjes
- e morën vesh ,
asnjeri s’ishte femër
por qe të dy’ desh ..
DY DESH  poezi nga Agim gashi Drenica

Pak pa rënë terri
- kah bëhet natë ,
hapen komjuterët
dhe u futen ne chat.

Hynë me “nik”
- jo me emer ,
njëri mashkull
tjetri si femër !

Biseduan e biseduan
- u kënaqen ne chat ,
ku s’hyn e ku s’dolën
- gjithë natën e gjatë.

Vetëm ne mëngjes
- e morën vesh ,
asnjeri s’ishte femër
por qe të dy’ desh ..
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat