Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Dhelpra dhe maska- Fabula apo përrallëza

Dhelpra dhe maska- Fabula apo përrallëza
 

Një dhelpër hyri gabimisht në një teatër.Aty kishte rroba e dekore të formave dhe të kohëve të ndryshme,por asaj i tërhoqën vëmendjen një grumbull maskash.
Kalonte nga një maskë te tjetra dhe imitonte personazhet e kthyera në maska.Lëshonte klithma të quditshme.Ishte kthyer në një aktore.Kërkoi dhe më mes maskave.Zgjodhi më të veçantën mes tyre.
Shiko ç’mrekulli,-tha me vete ndërsa vështronte maskën që mbante në duar,-megjithatë nuk krahasohet me mua…Unë për maskë kam fytyrën time dhe mund të mashtroj këdo që dua.fabula per dhelpren, dhelpra dhe maska fabula, fabula per dhelpren, dhelpra fabula, maska fabula, fabule shqip, perralla per dhelpren, prralla per dhelpren, dhelpra perralle, perralle per dhelpra shqip, dhelprat perralla, prralle dhe fabule per dhelper, dhelper fabula, dinakeria e dhelpres fabula, maska dhelpra,
Dhelpra dhe maska- Fabula apo përrallëza
 

Një dhelpër hyri gabimisht në një teatër.Aty kishte rroba e dekore të formave dhe të kohëve të ndryshme,por asaj i tërhoqën vëmendjen një grumbull maskash.
Kalonte nga një maskë te tjetra dhe imitonte personazhet e kthyera në maska.Lëshonte klithma të quditshme.Ishte kthyer në një aktore.Kërkoi dhe më mes maskave.Zgjodhi më të veçantën mes tyre.
Shiko ç’mrekulli,-tha me vete ndërsa vështronte maskën që mbante në duar,-megjithatë nuk krahasohet me mua…Unë për maskë kam fytyrën time dhe mund të mashtroj këdo që dua.fabula per dhelpren, dhelpra dhe maska fabula, fabula per dhelpren, dhelpra fabula, maska fabula, fabule shqip, perralla per dhelpren, prralla per dhelpren, dhelpra perralle, perralle per dhelpra shqip, dhelprat perralla, prralle dhe fabule per dhelper, dhelper fabula, dinakeria e dhelpres fabula, maska dhelpra,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat