Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Demet e pirjes se duhanit

 Demet e pirjes se duhanit
 Demet e pirjes se duhanit1.Shkakton kancer te mushkerise dhe provokon astmen
2.Kancer te buzeve, fyti, germazit
3.Shkakton kancer te mitres dhe behet shkak per nje menopauze te hershme
4.Eshte nje nga shkataret e kancerit te fshikzes se urines dhe kancerit te pankreasit
5.Era e keqe e gojes, semundjet e dhembeve dhe te mishrave te tyre
6.Demtimi I shijes se gjuhes dhe nuhatjes
7.Shkaterrimi I qelizave te trurit, mungeses te kujteses, veshtersi ne mesim
8.Demton syte duke shkaktuar perde te syve
9.Demton lekuren duke e rrudhur ate
10.Shkakton infeksione te ndryshme te frymemarrjes
11.Shpejton forcimin e damareve duke shkaktuar tension te larte
12.Shkakton bllokim te damareve te trurit dhe zemres duke ndikuar keq mbi keto organe
13.Pengon eriksionon tek mashkujt
14.Shkakton aborte apo lindje te parakoheshme te shtatezanet
15.Shkakton gastrit, ulqere apo refluks ne traktin e tretes
16.Vonon sherimin e plageve te ndryshme
17.Shkaktar I semundjes BURGER( bllokon damaret e kembeve dhe nese cigarja nuk lihet e qon te semuarin deri ne prerje te kembes)
18.Shpejton osteoporozen
19.Demton thonjet

demet nga duhani, demet nga duhanpirja, duhani dhe demet nga ai, vlerat e larta te duhanit, duhapirja, vlerat te larta te duhanit
 Demet e pirjes se duhanit
 Demet e pirjes se duhanit1.Shkakton kancer te mushkerise dhe provokon astmen
2.Kancer te buzeve, fyti, germazit
3.Shkakton kancer te mitres dhe behet shkak per nje menopauze te hershme
4.Eshte nje nga shkataret e kancerit te fshikzes se urines dhe kancerit te pankreasit
5.Era e keqe e gojes, semundjet e dhembeve dhe te mishrave te tyre
6.Demtimi I shijes se gjuhes dhe nuhatjes
7.Shkaterrimi I qelizave te trurit, mungeses te kujteses, veshtersi ne mesim
8.Demton syte duke shkaktuar perde te syve
9.Demton lekuren duke e rrudhur ate
10.Shkakton infeksione te ndryshme te frymemarrjes
11.Shpejton forcimin e damareve duke shkaktuar tension te larte
12.Shkakton bllokim te damareve te trurit dhe zemres duke ndikuar keq mbi keto organe
13.Pengon eriksionon tek mashkujt
14.Shkakton aborte apo lindje te parakoheshme te shtatezanet
15.Shkakton gastrit, ulqere apo refluks ne traktin e tretes
16.Vonon sherimin e plageve te ndryshme
17.Shkaktar I semundjes BURGER( bllokon damaret e kembeve dhe nese cigarja nuk lihet e qon te semuarin deri ne prerje te kembes)
18.Shpejton osteoporozen
19.Demton thonjet

demet nga duhani, demet nga duhanpirja, duhani dhe demet nga ai, vlerat e larta te duhanit, duhapirja, vlerat te larta te duhanit
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat