Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka janë investimet ?

 Çka janë investimet ?

Investimet përfaqësojnë të gjitha shpenzimet që bëjnë firmat për blerjen e mallrave kapital, pra për mallra që përdoren për prodhimin e mallrave dhe shërbimeve tjera. 

cfare jane investimet,cjane investimet,cka eshte investimi,cfare eshte investimi,ceshte investimi,investimi shqip,investim shqip
loading...
 Çka janë investimet ?

Investimet përfaqësojnë të gjitha shpenzimet që bëjnë firmat për blerjen e mallrave kapital, pra për mallra që përdoren për prodhimin e mallrave dhe shërbimeve tjera. 

cfare jane investimet,cjane investimet,cka eshte investimi,cfare eshte investimi,ceshte investimi,investimi shqip,investim shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat