Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka janë enzimet ?

n Çka janë enzimet ?
Enzyme rrjedh prej fjales – Greke- tharme, ose ferment – (vlim).
n 
Enzimet jane katalizator me prejardhje biologjike.
n 
Sinteza e tyre behet ne qeliza te gjalla
n 
Veprimin katalitik e kryejne ne mesin qelizor  dhe jashteqelizor. 
cka jane enzimet, cfare jane enzimet, ceshte enzimi, enzimi definicioni, enzim definicion, qka eshte enzimi, cfare eshte enzimi, enzimi definicion, qka jane enzimet, cfare jane enzimet, ceshte enzimi
n Çka janë enzimet ?
Enzyme rrjedh prej fjales – Greke- tharme, ose ferment – (vlim).
n 
Enzimet jane katalizator me prejardhje biologjike.
n 
Sinteza e tyre behet ne qeliza te gjalla
n 
Veprimin katalitik e kryejne ne mesin qelizor  dhe jashteqelizor. 
cka jane enzimet, cfare jane enzimet, ceshte enzimi, enzimi definicioni, enzim definicion, qka eshte enzimi, cfare eshte enzimi, enzimi definicion, qka jane enzimet, cfare jane enzimet, ceshte enzimi
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi