Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Peizazhi i pyllit të zgjuar - nga Dritëro Agolli

Peizazhi i pyllit të zgjuar - nga  Dritëro Agolli

U zgjuan të gjitha
ç’ka e ç’mban pylli.
U zgjuan qukapikët
dhe nisën të bëjnë
             injeksione në pemët.
 
U zgjuan bletët
dhe dolën nga shtëpitë
           e tyre prej dylli.
 
U zgjuan milingonat
dhe ngritën antenat përpjetë,
Dhe lajmet e para të agimit
i dhanë në bar e në fl etë.
Peizazhi i pyllit të zgjuar - nga  Dritëro Agolli

U zgjuan të gjitha
ç’ka e ç’mban pylli.
U zgjuan qukapikët
dhe nisën të bëjnë
             injeksione në pemët.
 
U zgjuan bletët
dhe dolën nga shtëpitë
           e tyre prej dylli.
 
U zgjuan milingonat
dhe ngritën antenat përpjetë,
Dhe lajmet e para të agimit
i dhanë në bar e në fl etë.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat