Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka janë fjalitë e përbëra me bashkërenditje përmbyllëse ?

 Çka janë fjalitë e përbëra me bashkërenditje përmbyllëse  ?

Pjesët e fjalive të përbëra me bashkërenditje përmbyllëse lidhen me lidhëza bashkërenditëse përmbyllëse: andaj, ndaj, prandaj, pra.  

 

Para lidhëzës bashkërenditëse përmbyllëse vihet gjithmonë presje..

           Vera kishte ditëlindjen, prandaj i ftoi të gjithë shokët dhe shoqet e klasës.

 cka jane fjalite e perbera me bashkerenditje, cka jane fjalite me bashkerenditje, cka jane fjalite bashkerenditese

loading...

 Çka janë fjalitë e përbëra me bashkërenditje përmbyllëse  ?

Pjesët e fjalive të përbëra me bashkërenditje përmbyllëse lidhen me lidhëza bashkërenditëse përmbyllëse: andaj, ndaj, prandaj, pra.  

 

Para lidhëzës bashkërenditëse përmbyllëse vihet gjithmonë presje..

           Vera kishte ditëlindjen, prandaj i ftoi të gjithë shokët dhe shoqet e klasës.

 cka jane fjalite e perbera me bashkerenditje, cka jane fjalite me bashkerenditje, cka jane fjalite bashkerenditese

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat