Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është parafjala ?

Çka është parafjala ?

Parafjala është pjesë e pandryshueshme e ligjëratës, që qëndron para emrave, përemrave, numërorëve dhe ndajfoljeve duke vendosur marrëdhënie varësie ndërmjet fjalëve:
 
U rreshtuan për tre.


Shih edhe:Pjesët e ligjëratës


qka eshte parafjala, cka eshte parafjala, cka eshte parafjale, ceshte parafjala, cfare eshte parafjala, qka osht parafjala
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat