Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ç'është Radiodrama?

Ç'është Radiodrama

Radiodrama është një lloj drame që e cila nuk shfaqet në skenë, por interpretohet nga aktorët. Ajo incizohet në shirit magnetofoni dhe transmetohet nëpërmjet valëve të radios, por jo para publikut.

Ka një strukturë më të thjeshtë se drama dhe shumë elemente skenike plotësohen me efekte të ndryshme muzikore e tingullore.

Ç'është Radiodrama, qka eshte radiodrama, radiodrame
Ç'është Radiodrama

Radiodrama është një lloj drame që e cila nuk shfaqet në skenë, por interpretohet nga aktorët. Ajo incizohet në shirit magnetofoni dhe transmetohet nëpërmjet valëve të radios, por jo para publikut.

Ka një strukturë më të thjeshtë se drama dhe shumë elemente skenike plotësohen me efekte të ndryshme muzikore e tingullore.

Ç'është Radiodrama, qka eshte radiodrama, radiodrame
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat