Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2011

Komentimi i enderrave

Komentimi i enderrave Komentimi i enderrave Nje liber rreth komentimit te endrrave    per ta shkarkuar kliko mbi   komentimi i endrrave dhe pas kesaj kliko ski p ad dhe do te jeni ne zonen e shkarkimit  Ose keni edhe keto playlista të ëndërrave me komentimin përkatës Kliko mbi: Playlista 1 Playlista 2   Do të shtohen edhe të tjera vazhdimisht kështuqë na vizitoni. Për ta gjetur më lehtë atë që kërkoni  shtypni  CTRL + F  pastaj shkruani fjalën kyçe që ju intereson. Abdesti në ëndërr Abonent në ëndërr Aborti në ëndërr Adhurimi i zjarrit dhe idhujve Adhurimi në ëndërr Admiral në ëndërr Admirimi në ëndërr Adoleshent në ëndërr Adoptimi në ëndërr Aeroplani në ëndërr Aeroporti në ëndërr Afrimi në ëndërr Agimi në ëndërr Agjërimi në ëndërr Agjërimi ose prishja e tij në ëndërr Agronom në ëndërr Aguridhe në ëndërr Ajri në ëndërr Akacje në ëndërr Akrepi në ëndërr Akrobat në ëndërr Akulli në

Kurani ne gjuhen shqipe (Shkarko)

Kurani ne gjuhen shqipe (Shkarko) Kurani ne gjuhen shqipe per ta shkarkuar kliko ketu Postime të ngjashme: Komentimi i enderrave Falja e namazit Kurani ne gjuhen shqipe, kuran shqip, shkarko kuranin shqip, kurani ne gjuhen amtare, suret e kuranit, komentimi i kuranit, ajetet e kuranin ne gjuhen shqip, shkarko kuranin, shkarko shqip kuranin,kurani ne shqip, ajetet e kuranit ne shqip, fjalet e kuranit ne shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more