Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2011

Fjalor Anglisht-Shqip per celular apo telefona mobil

Fjalor anglisht-shqip  per celular per me shkarku kliko http://adf.ly/28GHC  instruksionet per shkarkim: pasi te klikoni pritni 5 ose 10 sekonda, pas kesaj shkoni skip ad dhe jeni ne zonen e shkarkimit fjalor anglisht shqip, programe per telefona, programe per mobila, program per mobil, fjalor per mobil, shkarko fjalor anglisht shqip, perkthe online anglisht shqip, fjalor anglisht shqip per celular, meso anglisht, instalo fjalorin anglisht shqip, instalo fjalor, fjalor shqip anglisht, meso shqip, meso anglisht

Fjalor shqip-arabisht-anglisht

PER ME SHKARKU KLIKO http://adf.ly/1XO1T  instruksionet per shkarkim: pasi te klikoni pritni 5 ose 10 sekonda, pas kesaj shkoni skip ad dhe jeni ne zonen e shkarkimit mesim arabisht online, mesoje aribishten, fjalor arabisht shqip, shkarko fjalor arabisht shqip, meso arabishten, si te mesoj arabisht, mesoni arabishten, arabishtja, gjuha arabe online, mesoni gjuhen arabe, arabisht-shqip, shqip-arabisht,

Meso te falesh namazin

Namazi - është shtylla e dytë e Islamit, obligim i cili i shpallet Muhammedit a.s. gjatë udhëtimit të tij i njohur si Miraxhi. Namazi është obligim për të gjithë muslimanët të cilët jan të aftë psiqikisht dhe fizikisht (për të gjymtit fizikisht namazi është i obliguar por me lehtësime). Obligimi vendimtar i namazit është abdesi, pa marrjen korrekte të abdesit namazi është i pa pranueshëm. Obligim gjithashtu është që namazi të falet në kohën e vet e cila shpallet nëpërmjet Ezanit . Gjat kryerjes së namazit muslimanët kthehen kah Qabja.   Pra vella i dashur musliman fale namazin.Nese nuk dini si ta falni namazin atehere eshte nje program qe ju mundeson qe hap pas hapi te mesoni te falni namazin per ta shkarkuar kete program  kliko ketu

Fjalori frengjisht shqip

Per ta shkarkuar kliko http://adf.ly/1TViS  instruksionet per shkarkim: pasi te klikoni pritni 5 ose 10 sekonda, pas kesaj shkoni skip ad dhe jeni ne zonen e shkarkimit Glossaire Français / Albanais Fjalori Frengjisht / Shqip                                     www.rapitful.blogspot.com Sommaire                                  Përmbledhje    1. Saluer, se présenter                                  Përshendetem, prezantohem             2. Questionner, demander                            Pyes, kërkoj                                         3. Mots courants                                             Fjalë më të përdorëshme                   4. Le temps                                                     Koha                                                     5. Le climat                                                     Klima                                                    6. Compter, mesurer                                      Numëroj, mas

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more