Skip to main content

Lojna


Mjafton që të klikoni mbi titullin e lojës që të hapet loja përkatëse 

Shkarkoj të gjitha lojrat dhe kuizet kliko këtu 
Per me shume lojra dhe Kuize kliko mbi 
Lojra dhe KuizeKuizi Biologjia -pjesa e parë
Kuizi Biologjia - pjesa e dytë
Kuizi Biologjia - pjesa e tretë
Kuizi Biologjia - pjesa e katërt
Kuizi Biologjia - pjesa e pestë
Kuizi Biologjia - pjesa e gjashtë
Kuizi Biologjia - pjesa e shtatë
Kuizi Biologjia - pjesa e tetë

Flag of Kosovo Jigsaw Puzzle
Flag of Albania Jigsaw Puzzle - Lojë puzzle  
Capital cities of Balkan Peninsula 
Kuize shumëzimi nga 1 deri 10
Chromosomes - Kuiz nga Biologjia- Biology Quiz
Kryeqytetet Ballkanike - Kuiz nga Gjeografia
Flamujt e shteteve të Ballkanit - Kuiz nga Gjeografia
Where is ? - Kuiz nga Gjeografia
Kuizi ''Kush do të bëhet milioner'' - Kuiz diturie
Kuizi Islam(Ehli Sunnet) - Kuize diturie
Hashim Thaçi-Gjarpëri 1.0 - Lojra me personalitete
Kuizi ''Enciklopedia'' - Kuiz rreth diturive enciklopedike
The Map Quiz - Lojë nga Gjeografia - Lojra për kontinentet
The country maps quiz - Lojë nga Gjeografia -Loje me hartë
Fruit smash - Lojë me fruta apo pemë
Rapitfulshot- lojë me gjuajtje-Shooting game
How fast are your reactions ? - Lojë me dele - Testo reflekset e tua
Photosynthesis - Kuiz për fotosintezën - Kuiz nga Biologjia
Natural disaster - Kuiz për fatkeqësitë natyrore - Kuiz nga Gjeografia
DNA Quiz- Kuiz për ADN - Kuiz nga Biologjia
Scientific methods- Kuiz per metodat shkencore
Chemical bonds- Lidhjet kimike- Kuiz nga Kimia
Kuizi '' Veprat letrare '' - Kuiz nga Letërsia
Quiz about cells- Kuiz për qelizat - Kuiz nga Biologjia
Label the Continents- Kuiz për kontinentet - Kuiz nga Gjeografia
Label the Earth's Oceans - Kuiz për oqeanet e Botës
Energy Quiz - Kuiz për energjinë
Kuizi shumëzimi me 1 - Kuiz nga Matematika
Kuizi shumëzimi me 2 - Kuiz nga Matematika
Kuizi shumëzimi me 3 - Kuiz nga Matematika
Kuizi shumëzimi me 4 - Kuiz nga Matematika
Kuizi shumëzimi me 5 - Kuiz nga Matematika
Kuizi shumëzimi me 6 - Kuiz nga Matematika
Kuizi shumëzimi me 7 - Kuiz nga Matematika
Kuizi shumëzimi me 8 - Kuiz nga Matematika
Kuizi shumëzimi me 9 - Kuiz nga Matematika
Kuizi shumëzimi me 10 - Kuiz nga Matematika
Kuizi shkollor ''Shkolla ime''
Rocks Quiz - Kuiz per gurët dhe shkembinjët
Muret e kanalit inguinal - Kuiz nga Anatomia
Balkan Peninsula Flags- Flamujt e Gadishullit Ballkanik
Autorapitful-loje me veturelojna me motorra,lojna me kerre,lojna te ndryshme,lojna,lojra,lojera,game,me,lojnat,lojna ma tmira,lojrat ma tmira me
loading...

Lexo edhe:

Postimet e fundit


Popular posts from this blog

Trajta e shquar dhe e pashquar e emrit

  Trajta e shquar dhe e pashquar e emrit Trajta themelore e emrit është rasa emërore e pashquar.  Nga trajta themelore ose parësore i fitojmë format e tjera gramatikore të emrit (trajtat). Emrat , si në njëjës ashtu edhe në shumës, përdoren në dy trajta: a) në trajtë të pashquar dhe b) në trajtë të shquar shquar. Emri në trajtën e pashquar tregon qenie, sende ose dukuri në përgjithësi, në mënyrë të papërcaktuar. P.sh.: një nxënës, një punëtor, një mendim , një mace, një laps etj. Emri në trajtën e shquar tregon qenie, sende ose dukuri të tjera, të veçuara nga gjërat e tjera të llojit të vet. P.sh.: nxënësi, punëtori, mendimi, macja, lapsi etj.   Formë përfaqësuese (bazë) e emrit është trajta e pashquar, numri njëjës, rasa emërore : djalë, vajzë, shkollë, lule, letër, njeri, kompjuter, lepur, qen, piano etj. Trajta e shquar e emrit formohet duke i pasvendosur formës përfaqësuese nyjën shquese, përkatësisht mbaresën: a) për emrat e gjin

Ese të ndryshme shqip

Ese dhe Hartime '' Ese dhe hartime të ndryshme shqip dhe anglisht '' Ndalohet rreptësisht kopjimi dhe postimi në një faqe tjetër.  Redaksia Rapitful ka lexuar disa ankesa në emailin e saj të bëra nga disa arsimtarë dhe profesorë ku janë ankuar se nxënësit po i kopjojnë esetë dhe hartimet nga faqja Rapitful dhe me ato ese apo shkrime po prezantohen gjatë shkrimit të eseve dhe hartimeve. Pra redaksia Rapitful kërkon nga nxënësit që të mos kopjojnë esetë dhe hartimet dhe me to të prezantohen para mësimdhënësve por le të jenë këto ese vetëm si një udhërrëfyes se si duhet të shkruhet një ese apo hartim dhe asesi të kopjohen. Ju faleminderit për mirëkuptim. Ese dhe hartime do te shtohen vazhdimisht keshtuqe na vizitoni prap. Nëse dëshironi Analiza letrare të veprave të ndryshme kliko mbi Analiza Letrare Kliko mbi titullin që ju intereson Ese për Diturinë   Për Mjekët! Fakultetet e sotme po kryhen me teste 6 arsye për të mos studiuar mjekësinë P

Ese për Verën

Ese për Verën Vera fillon me 21 qershor dhe mbaron me 21 shtator Vera është periudha më e nxehtë e vitit që bashkë me ngrohtësinë e saj sjell edhe dashurinë për natyrën dhe bukuritë e saj. Në verë , ditët bëhen më të gjata ndërsa netët më të shkurta. Njerëzit mund të punojnë më shumë dhe mund të jenë jashtë për një kohë më të gjatë nëse kanë për të punuar me orë të tëra. Njerëzit në këtë stinë pëlqejnë të dalin dhe të kënaqen me bukuritë e natyrës dhe kjo sigurisht se mund të ndodhë më së miri në stinën everës . Vera është stina më e pëlqyer nga të gjithë. Çdokush e pret verën me muaj për t’i shijuar të mirat që i sjell me ardhjen e saj. Shumë njerëz gjatë verës preferojnë t’i vizitojnë vendet turistike për të kaluar pushimet e tyre verore dhe për t’i shijuar bukuritë natyrore të krijuara nga Zoti . Gjatë verës ekziston mjaft kohë e lirë për të bërë vizita edhe në farefisin tonë,për të lexuar ndonjë përrallë , tregim , nov
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more