Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2011

Fito Para me adsense

Adsense ju mundeson qe ne faqet tuaja  te vendosni reklama te ndryshme.Dhe ju paguan per kete sherbim. Google AdSense vepron në përmbajtjen e faqes tuaj , automatikisht skanon faqen tuaj te internetit dhe vendos reklamen me temë dhe me permbajtje ne perputhje me temen dhe permbajtjen  e faqes tuaj. Nga vijne reklamat .? Reklamat vijne nga  Adwords Tipologjija e reklames vjen sipas tematikes se faqes tuaj, per ti dhene harmoni faqes tuaj,dhe njekohesisht per te terhequr vizitoret e faqes tuaj qe te klikojne mbi reklamat. Jo vetem tematika por dhe permasat e reklames e ngjyrat mund ti perputhni me faqen tuaj. Adsense varet nga Adwords ? Sigurisht qe po !!Sepse te gjitha reklamat e Adsense rrjedhin nga Adwords Anasjelltas Adwords varet nga Adsense ,jo. fito para me adsense, fito me adsense, fito pare online me adsense, fito leke me adsense, fito leke online, fito para online, gogle adsense tips, how to earn money with gogle adsense, qysh me fitu pare me ads

Earn Money by shrink

First click  here After that click Join now: 1. write name user            2. email adress          3. repeat email adress           4. Pasword           5. Repeat Pasword          6. Chose  account type: Link shrinker Click  I agree and click Submit Step 1: Go to www.savevid.com. This will let you download any video on the internet. Whats great about this? Well, you can re-upload them to YouTube to get views. Some of the viewers will go to your description and find your adfly links that you're recommending. So save a new, but good video. Don't pick a video with 5 million views. Try picking out good videos with less than 500 views. This is because it is possible for your video to become more popular than the original, making your video not suspected of copyright. I like to pick COD: Black Ops videos. Ones that are very original, and new, from people that won't get recognized. At first, you may want to release your own content. This way yo

Fito Pare online

Se Pari Kliko Ketu Pastaj shko Join now dhe pas kesaj : 1. e Shkruni USERIN ose NIKIN            2. email adrese          3. e perseritni email adrese           4. Paswordin           5. Perseritne Paswordin          6. Zgjedhni menyren e transferimit Klikoni I agree dhe ne fund Klikoni Submit Pas kesaj mund te beni shrink qfardo adrese edhe i shperndani ato linka neper faqe, forume, blogje etj, dhe per qdo klikim ne linkun tuaj fitoni para, parat e fituara dergohen ne paypal dhe me pastaj ato para mund ti transferoni ne kartelen tuaj te bankes. fito para online,fito leke online,fito para online,fitoni leke online,fito leke,fito para,make money,make money online,kosovo money,make money on kosovo,kosovo albanian

Shkarko Programe shqip

Shkarko Programe shqip Per ti shkarkuar kliko ketu  http://adf.ly/2IyTH programe shqip, shkarko program shqip, programe shqip, shkarko disa programe shqip, programi shqip, programet me te njohura shqip, shkarko program ne gjuhen shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more