Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2012

Ç 'do te behem - vjershë

Ç 'do te behem - vjershë Në u bëfsha traktorist, murator, elektricist, gjeolog, a infermier, kudo do të punoj me nder. Po të bëhem aviator, marinar a minator, do të punoj unë me gëzim, për lavdine e vendit tim. Ç 'do të bëhem nuk e di Sepse ende jam fëmije; Por sot duhet të mësoj, Që të di si të punoj. vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,cdo te behem,profesion,profesionin,profesionet

Tire, Tire - vjershë

Tire, Tire Tire, tire, tire Moj gjyshja Nadire! tire lesh prej dele Të më bësh fanelle! Mirë të më rrijë, Dimrit t'mos më ngrije. Tire mirë e hollë Që të shkoj në shkolle! Të më ket dhe hije Se jam çun malsie. vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,vjersha per gjyshen,gjyre,nadire,tire tire,tjerre,tjerre

Borgjezi fisnik - Molieri (Analiza)

  Shkruar nga: Agon Bislimi Borgjezi fisnik është një nga veprat më realiste e me permbajtje të thellë shoqërore . Molieri vazhdon traditat e komedisë popullore, por duke e ndryshuar në komedi balet, krijon ambientin për të goditur aristokracinë dhe për të vënë në lojë borgjezët mendjelehtë e hundëpërpjetë, që përpiqen të imitojnë në çdo gjë aristokracinë e oborrit mbretëror. Si personazh kryesor i kësaj komedie del një tregëtar i pasur, Zhurdeni , i cili është krejt i paditur, mëndjeshkurtër dhe ambicioz . Ai kërkon t’u përngjajë fisnikëve të mëdhenj, të lidhë krushqi me ta dhe, po pat mundësi, të fitojë edhe ndonjë titull fisnikërie. Për të përvetësuar shkëlqimin e jashtëm të zotërinjve, mënyrat, veshjet, mësimin e tyre, ai merr nga mësues privatë mësime muzike, skermi, vallëzimi, filozofie. Këta mësues që nuk dinë gjë të madhe, janë fodullë e qesharakë me rolin e tepruar, që u mveshin arteve të tyre (Asnjë shtet s’mund të ekzistoj pa muzikë — thotë p.sh. mësue

Çka është borgjezia ?

 Çka është borgjezia ? Borgjezia është klasa sunduese në shoqërinë kapitaliste, që zotëron veglat dhe mjetet kryesore të prodhimit shoqëror dhe që shfrytëzon punën me mëditje të punëtorëve, duke nxjerrë fitime nëpërmjet mbivlerës. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,borgjezia,borgjezi,borgjezite,borgjez,borxhez, 

Çka është Aristrokracia ?

1. Aristrokracia është shtresa me e lartë e feudalëve, shtresa e fisnikëve të një vendi; pjesa më e privilegjuar e klasës sunduese në shoqërinë shfrytëzuese. Aristokracia e lartë. Aristokracia feudale. Aristokracia fisnore. 2. Aristrokracia është pjesë e vogël e një klase ose e një grupi shoqëror, që ka disa privilegje dhe një vend të veçantë. Aristokracia financiare. Aristokracia punëtore pjesa e borgjezuar e klasës punëtore. 3. hist. Aristrokracia është formë qeverisjeje, në të cilën pushtetin e ka një grup i vogël fisnikësh me tituj të trashëgueshëm. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka, aristrokracia,aristrokrat,aristrokracia shqip

Analiza e veprës ''Lahuta e Malcisë'' nga Gjergj Fishta

Lahuta e Malcisë Gjergj Fishta (Analiza) Lahuta e Malcis nuk është vepër historike, edhe pse mbështetet në ngjarje historike dhe përshkruan persona të vërtetë që kanë marrë pjesë në këto ngjarje . Vepra e Gjergj Fishtës nuk është as një trillim fantastik, megjithëse në të pasqyrohet një popull që bashkëjeton në mënyrë të pandarë me mitet e legjendat e veta. Lahuta e Malcis është një poemë epiko-heroike, një vepër epope, subjekti i së cilës është ndërtuar mbi epizode të shumta, ku veprojnë një numër i madh personazhesh historike e mitologjike . Baza kompozicionale e poemës është konflikti ndërmjet dy popujve më të vegjël në Ballkan: i shqiptarëve me malaziasit. Ky konflikt nis në Vraninë, një ishull i vogël në Liqenin e Shkodrës, pikë kufitare ndërmjet Shqipërisë dhe Mali të Zi, dhe përfundon në Londër, në Konferencën e krerëve të Fuqive të mëdha, të cilët morrën vendimin që forcat shumëkombëshe të vendoseshin në qytetin e Shkodrës, për të zgjedhur këtë konfli

Lulja e kripës -Jakov Xoxa - Analiza

Lulja e kripës -Jakov Xoxa - Analiza Edhe ky roman i dyti me radhë, shkruar nga Jakov Xoxa, trajton një temë nga e kaluara jo shumë e largët e popullit shqiptar, në të cilën shprehet epoka e sakrificës së madhe të njeriut tonë. Ngjarjet e përfshira në këtë vepër janë ato të vitit 1940, pra koha kur Shqipëria ishte e okupuar nga pushtuesit fashistë.  Edhe në këtë prozë autori e shfrytëzon lëndën nga legjendat dhe gojëdhënat dhe nga rrethanat e përgjithshme kombëtare, nga jeta shoqërore e historike e kohës.  Kompozicionin e përbëjnë dy pika kryesore: fatet e dy familjeve, asaj të Grigor Dosarit dhe të Milto Sopit. Në mënyrë të drejtpërdrejtë, shkrimtari flet edhe për rrugën e gabuar që kishin zgjedhur disa të rinj shqiptarë në kohën e okupacionit, të cilët duke mohuar vetveten, pranojnë modën dhe botën e degjeneruar të armikut. lulja e kripes analiza,analiza e romanit lulja e kriposur,lulja e kripes,lulja e krypes,analize,kritike letrare,referat,referate

Lumi i vdekur - Jakov Xoxa (Analiza)

Lumi i vdekur - Jakov Xoxa (Analiza) Ngjarjet te romani "Lumi i vdekur" shtrihen brenda viteve 1938 -1939 të shekullit XX. Rrëfimi i ngjarjes në romanin "Lumi i vdekur" fillon me shpërnguljen e dhunshme të familjes së Pilo Shpiragut nga fshati Grizë dhe mbyllet pas një viti, me shpërnguljen po të kësaj familjeje, tani nga fshati Trokth. Brenda këtij harku kohor janë vendosur një varg ngjarjesh, kryesisht dramatike, me intensitet shkallëzues. Qerrja e ngarkuar me plaçkat e shtëpisë nis rrugën pa ditur ku do të degdiset. Sa për një natë Pilo Shpiragu vendos të strehohet tek hani i Bishtanakës, ku rastësisht ai do të gjejë "shpëtim" te tregtarët e Fierit, të cilët do ta punësojnë në fermën e fshatit Trokth. Në të njëjtën kohë ai do të njihet dhe me familjen kosovare të Sulejman Tafilajt. Të dyja këto takime do të përcaktojnë rrjedhën e mëtejshme të jetës dhe të fatit të familjes Shpiragu. Ngjarja pas takimit në hanin e Bishtanakës do të lejojë degë

Juga e bardhë - Jakov Xoxa (Analiza)

Juga e bardhë - Jakov Xoxa (Analiza) Në këtë roman mjaft voluminoz trajtohet epoka e transferimit socialist të Shqipërisë, që do të zgjasë për afër 50 vjet . Është një kohë kur komunistët shqiptarë që erdhën pas lufte në pushtet, donin të kryenin ndryshime radikale në jetën shoqërore dhe politike të vendit. Lëndën e trajtuar në këtë vepër autori e merr nga aktualiteti i kohës, nga periudha e kolektivizmit, kurse ngjarjet edhe në këtë rast vendosen në Myzeqe, konkretisht në kooperativën e Pirganit. Tema e romanit është tendenca për pengimin e realizimit të planeve të pushtetit dhe mbarëvajtjen e rrjedhave të koncipuara nga forcat burokratike. Poashtu janë edhe prezente tematika nga lufta për emancipimin kombëtar, orvatjet për tejkalimin e raporteve të prapambetura shoqërore etj. juga e bardhe analiza,vepra,juge e bardhe analize e vepres,vepra letrare,referate,ese,referat,analiza,jakov xoxa

Qyteti i fundit - Petro Marko (Analiza)

Qyteti i fundit - Petro Marko (Analiza) Në këtë roman autori trajton një temë nga fundi i Luftës së Dytë Botërore, por, është shkruar nga një kënd i ri, që solli një frymë të re në letërsinë shqiptare. Tërë ngjarja e romanit shtrihet brenda disa ditëve të fundit të qëndrimit të robërve italianë, të cilët të grumbulluar në portin e Durrësit, prisnin anijet e kthimit për në atdhe. Gjatë pritjes njëjavëshe, në port ndodhin ngjarje të ndryshme, jo të mëdha. Autori do të sjellë rrëfimin për dashurinë e oficerit të ri shqiptar Lekës dhe prostitutës së bukur italiane Ana Maria Monte, viktimë po ashtu e luftës dhe e fashizmit. Brenda 7 ditëve, aq sa qëndrojnë italianët e mbledhur në portin e Durrësit për t'u kthyer në Itali, shkrimtari në romanin " Qyteti i fundit " do të zbulojë dhe do të rrëfejë historitë dhe fatet e disave nga ushtria fashiste që para 4-5 viteve e kishte pushtuar Shqipërinë. Në këtë pleksje historish e fatesh, autori do të sajojë linjën e rrëfimit

Hasta La Vista - Petro Marko (Analiza)

Hasta La Vista - Petro Marko (Analiza) Tema e romanit   '' Hasta La Vista' ' është marrë nga lufta qytetare në Spanjë, në të cilën në vitin 1936 kundër regjimit fashist luftuan vullnetarisht shumë të rinj nga mbarë bota. Me këtë vepër Petro Marko ka dashur të paraqesë jetën dhe veprimet e vullnetarëve shqiptarë, e veçanërisht të flas për heroizmin solidar dhe për ndjenjën e internacionalizmit të intelektualit shqiptar në luftë për zhdukjen e fashizmit që në zanafillë. Në boshtin tematiko-motivor ndërthuren edhe motive tjera siç është ai i dashurisë me antonime romantike dhe paraqitja e peizazhit të luftës qytetare në Spanjë. Në roman trajtohet një dramë e njëmendët njerëzore, ku në mes të mirës dhe të keqes vihet në sprovë natyra dhe shpirti i njeriut, si dhe karakteri dhe morali i tij. Në roman me një gjerësi epike jepen shumë episode aksionesh, luftimesh frontale, bombardimesh tërheqjesh, vrasjesh e plagosjesh; kapet atmosfera e vërtetë e një lufte

Çfarë bën uji në trupin tonë ?

Çfarë bën uji në trupin tonë ?

Çka është alopecia kozmetike ?

Çka është alopecia kozmetike ? Alopecia(rënia e flokëve) kozmetike është pasojë e përdorimit joprofesional të preparateve kozmetike. Alopecia = rënia e flokëve Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,alopecia,alopecite,alopeci 

Çka është hiperkeratoza ?

Çka është hiperkeratoza ? Hiperkeratoza është trashje e tepruar e shtresës brinore dhe granulare të epidermës. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,hiperkeratoza,hiperkeratoze,hiperkeratozat 

Çka janë antihistaminikët ?

Çka janë antihistaminikët ? Antihistaminikët janë preparate që veprojnë kundër histamines dhe substancave te ngjashme. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,antihistaminiket,antihistamina 

Çka është Trihologjia ?

Çka është Trihologjia ? Trihologjia është degë e veçantë e dermatologjisë që merret me studimin e qimeve. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,trihologjia,trihologji,trihologjite,trihologjia,trihologjite 

Çka është trikogrami ?

Çka është trikogrami ? Trikogrami është metodë laboratorike me të cilën shikohet qimja, posaçërisht rrënja e saj. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,trikogrami,trikogram,trikogramet 

Çka është Sclerotisatio (sklerotizimi) ?

Çka është Sclerotisatio (sklerotizimi) ?  Sclerotisatio (sklerotizimi) është infiltrat inflamator i lëkurës, që e bën atë fortë të palëvizshëm, jo elastik e të ngjitur me indin e mëposhtëm. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,sklerotizimi,sklerotizim,slerotisatio,sklerotizimet  i lekures

Çka është dermatoma ?

Çka është dermatoma ? Dermatoma është pjesë e lëkurës që përfshihet në një segment nervor qendror, p.sh. te zosteri. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,dermatoma,dermatome,dermatomat, 

Kush krijoi asgjënë (apo ajo ekzistonte gjithëherë?)

Kush krijoi asgjënë (apo ajo ekzistonte gjithëherë?) Sigurisht që një hapësirë aq e madhe siç është Universi duhet të ketë patur ndonjë paraardhës? Ose nuk pati aspak paraardhës? Sido që të jetë, hapësira e Universit nuk u gjet aty vetë, rastësisht. Ne besimtarët besojmë që Zoti e krijoi atë. kush krijoi asgjene, asgjeja

Nënë e Baba unë i dua - vjershë

Nënë e Baba unë i dua - vjershë Nën' e baba unë i dua, Se kujdesen fortë për mua: Me ushqejnë e më mësojnë, Pa me veshin, më pastrojnë Dhe më rritin me mundime, Me gezim e hidhërime. Po dhe unë i siguroj Gjithë të mirat s'i harroj. Kur të rritem do punoj, Nën' e baba t'i nderoj. vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,nene dhe baben,babain,atin,baben,mamin,mamane,nonen

Atdheu - vjershë

Atdheu - Odhise Grillo I mora A-në atit, ne te ishte dhe nena, i mora T-në tokes, ne te ishte edhe zemra, i mora D-në detit, ne te ishte dhe qielli, i mora H-në hënës, ne te ishte dhe dielli, i mora E -në erës, ne te ishte dhe shiu, i mora U-në ujit, ne te ish dhe njeriu, i lidha gjithe bashke... vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,atdheun,atdheun,atdhe

Sa gjatë jeton lepuri ?

Sa gjatë jeton lepuri ? Jetëgjatësia mesatare për një lepur të egër është 1-2 vjet ndërsa jetëgjatësia mesatare për një lepur të zbutur është 8-10 vjet. sa jeton lepuri,jeta e lepurit sa vite jeton lepuri,lepuri jetegjatesia

Ku dhe kur lindi Jakup Krasniqi ?

Ku dhe kur lindi Jakup Krasniqi ? Jakup Krasniqi lindi në Negrovc të Drenasit më 01.01.1951 , është politikan shqiptar dhe ish zëdhënës politik i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. ku lindi jakup krasniqi,ne cilin vend lindi Jakup Krasniqi,ne cilin vit lindi Jakup Krasniqi

Çfarë date është sot ?

Çfarë date është sot ? S  Postime të ngjashme: Sa është ora sot  Çfarë dite është sot Çfarë date është sot, i sati eshte sot,cila dat eshte sot,ora sa eshte,sa eshte sahati sot,sa eshte ora sot

Çfarë dite është sot ?

Çfarë dite është sot ? S Postime të ngjashme: Sa është ora sot  Çfarë date është sot   Çfarë dite është sot ?, cila dite eshte sot,sa eshte sahati sot,sa eshte data,data e sotit,sot cfare date eshte,

Cilët ishin mësuesit e parë shqiptarë ?

Cilët ishin mësuesit e parë shqiptarë ? Mësuesit e parë shqiptarë ishin : Pandeli Sotiri, Petro Nini Luarasi, Naçi Nuçi, Thoma Avrami, dhe të tjerë. Lexo më shumë: Shkolla e parë shqipe kush jane mesuesit e pare shqiptare,arsimtaret e pare,profesoret e pare,mesimdhenesit e pare

Cilët janë 9 planetet e sistemit tonë diellor ?

Cilët janë 9 planetet e sistemit tonë diellor ? 9 planetet e sistemit tonë diellor janë: Toka, Merkuri, Afërdita(Venera), Marsi, Jupiteri, Saturni, Urani, Neptuni dhe Plutoni. cilat jane planetet e sistemit diellor, nente planetet e sistemit tone diellor,sa planete i ka sistemi diellor dhe cilet apo cilat jane ato

Kush e zbuloi telefonin ?

Kush e zbuloi telefonin ? Telefonin e zbuloi Aleksander Graham Bell. Postime të ngjashme:  Cila është fjala e parë e përçuar nëpërmjet telefonit cili e zbuloj telefonin,kush beri zbulimin e telefonit,kush e zbuloi telefonin

Cilat janë veprat e Sami Frashërit ?

 Cilat janë veprat e Sami Frashërit ? Në gjuhën shqipe na la disa vepra me karakter arsimor dhe pedagogjik si “Abetarja e shkronjëtorja” (gramatikë), dramën “Besa”, “Shqipëria ç’ka qënë,ç’është dhe ç’do të bëhetë” etj. Lexo më shumë: Sami Frashëri vepra me te rendesishme te sami frasheri,sami frasheri veprat e tij

Cilat janë veprat më të rëndësishme të Luan Starovës ?

Cilat janë veprat më të rëndësishme të Luan Starovës ? Veprat më të rëndësishme të tij janë: “Kufijtë e pranverës ”, “Njerëz dhe ura”, “Barrikada e kohës”, “Afrime”, “Relacione”, “Miqtë”, “Koha e dhive”, “Librat e babait”, etj. Lexo më shumë: Luan Starova   veprat e luan starova,luan starova veprat letrare, krijimtaria

Me kënd kufizohet Kosova ?

Me kënd kufizohet Kosova ? Kosova kufizohet në veri me Serbinë, në juglindje me Maqedoninë, në jugperëndim me Shqipërinë dhe në perëndim me Malin e Zi. me cilat shtet kufizohet Kosova,Kosova kufizimi gjeografik,

Gimi u lag - vjershë

Gimi u lag Pata bën ga, ga, ga Kërkon bibat ku i ka Rosa bën mak, mak, mak Rosë e vogël eja pak. Patat, rosat u larguan, Një ujë lumi u freskuan. Ga, ga, ga e mak, mak, mak, Gimi i vogël, pse u lag ? vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,gimin,rosat,patat,bibat,

Qysh mi blloku faqet me permbajtje 18+ ?

Qysh mi blloku faqet me permbajtje 18+ ? Kliko mbi titullin e meposhtem per te lexuar artikullin perkates Mbroni fëmijët tuaj nga faqet Pornografike si me i blloku faqet pornografike,bllokimi i faqeve porno,si mi blloku faqet me permbajtje 18+, si ti bllokoj faqet me permbajtje 18 +

Kur dhe ku lindi Vehbi Kikaj ?

Kur dhe ku lindi Vehbi Kikaj ? Vehbi Kikaj lindi në Lupç të Poshtëm të Podujevës në vitin 1942. Nëse doni të lexoni më shumë rreth jetës së tij kliko mbi  Vehbi Kikaj ku lindi vehbi kikaj,ne cilin vend lindi vehbi kikaj,kur lindi vehbi kikaj

Çka është monarkia ?

Çka është monarkia ? Monarkia është formë qeverisjeje në të cilën pushteti më i lartë është në duart e një monarku.                                                         Ose Monarkia është mbretëri ose qeverisje e shtetit nga një person i vetëm i cili quhet mbret , car, sulltan, apo perandor. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,monarki,monarkia,monarkite,monarkia shqip,monarkija  

Çka është autokracia ?

Çka është autokracia ? Autokracia është formë e qeverisjes në të cilën pushteti apo sundimi i shtetit është në duart e një njeriu të vetëm. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,autokraci,autokracia,autokracite,autokracija  

Autoshkolla testi 3

Autoshkolla testi 3 Nëse doni më shumë teste kliko mbi Autoshkolla autoshkolla testet online,autoshkolla online,autoshkolla testet,provimet,provimet e autoshkolles,testet e autoshkolles,autoshkolla shqip,pytje pergjigje

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels