Skip to main content

Ese dhe hartime të ndryshmeEse dhe Hartime

ese shqip,ese te ndryshme,eseja,hartime shqip

''Ese dhe hartime të ndryshme shqip dhe anglisht''


Ndalohet rreptësisht kopjimi dhe postimi në një faqe tjetër. 

Redaksia Rapitful ka lexuar disa ankesa në emailin e saj të bëra nga disa arsimtarë dhe profesorë ku janë ankuar se nxënësit po i kopjojnë esetë dhe hartimet nga faqja Rapitful dhe me ato ese apo shkrime po prezantohen gjatë shkrimit të eseve dhe hartimeve. Pra redaksia Rapitful kërkon nga nxënësit që të mos kopjojnë esetë dhe hartimet dhe me to të prezantohen para mësimdhënësve por le të jenë këto ese vetëm si një udhërrëfyes se si duhet të shkruhet një ese apo hartim dhe asesi të kopjohen. Ju faleminderit për mirëkuptim.

Ese dhe hartime do te shtohen vazhdimisht keshtuqe na vizitoni prap.

Nëse dëshironi Analiza letrare të veprave të ndryshme kliko mbi Analiza Letrare


Kliko mbi titullin që ju intereson

 


Ese për Adem Jasharin
Ese për Diturinë
 
Për Mjekët!
Fakultetet e sotme po kryhen me teste
6 arsye për të mos studiuar mjekësinë
Pse nuk vlerësohen Mjekët sa duhet në këtë shtet?
Pse nuk duhet të specializoni në QKUK - Prishtinë?
Gabimi i mjekut familjar rreth kolikës abdominale dhe renale
Fëmija ose nipi në spital e nëna ose gjyshja me dashnorin e ri në hotel ose në mal!
Radiologët e QKUK-së vlerësohen si më të mirët në botë Çdo dhembje e barkut ka "natyrë kirurgjike" sipas Gastroenterologëve të QKUK-së
Të punosh si Mjek në Kosovë

''Ese: Njerëzit vdesin nga streset''
"Ese - Libri shoku im më i mirë''
''Ese për prindërit''
''Ese për dashurinë''
 
''Ese për 28 nëntorin - Ese tjetër''
''Ese për 17 shkurtin''
''Ese për 9 Prillin''
''Ai dhe ata'' 
''American Revolution'' 
''Bukuritë natyrore''
''Dashuria ndaj nënës''
''Ese për Demokracinë''
''Dëshirat e mia''
''Do të kthehen të gjithë, a e di ?''
''Drugs problem solution''
''Durrësi, porta e Europës''
''Edhe shkolla duhet të shkollohet!''
''E tashmja''
''E vërteta e hidhur''
''E vërteta e kësaj jete''
''Electricity''
''Ëndrra ime''
''Ese dhe portrete''
''Ese për 17 shkurtin'' 
''Ese për Pavarësinë e Kosovës'' ese tjetër
''Ese për 28 nëntorin''
''Ese për 7 marsin''
''Ese për 8 marsin''
''Ese për abortin''
''Ese për Arsimin''
''Ese për atdheun''
''Ese për atdheun''  një tjetë ese
''Ese për Dimrin''
''Ese përkorrupsionin''
''Ese për librin'' - nje tjeter ese
''Ese për librin'' nje tjeter ese
''Ese për librin'' tjeter ese
''Ese për librin''  edhe nje tjeter ese
''Ese për Nënën''
''Ese për Pranverën'' - ese tjeter
''Ese për Pranverën'' ese tjeter
''Ese për Pranverën'' Tjeter ese
''Ese për Pranverën''  nje tjeter ese
''Ese për Shkollën''
''Ese për Vjeshtën'' 
''Ese: Etja për pushtet të çon drejt vdekjes!''
''Familja'' 
''Fjalët e qiririt''
''Gabimisht mos më harro mua''
''Grua dhe krua''
''Gjurmë'' 
''Hipokritja''
''Ishte dimër''
''Jemi në epokën e fëmijëve''
''Kanionet e Benjës''
''Koha'' 
''Koha rrjedh''
''Koprraci''
''Ku shkoi të ftohtit ''
''Kujtimi për nënën'' 
''Medito''
''Me mendjen në ty e bukur është edhe mërzia''

''Më të keqin ka raste kur e mëton si më të mirin!''
''Mosha e mjerimit''
''My Mentor'' 
''N'det''
''Ndjej mall për ty'' 
''Në betejë''
''Në fillim ishte Fjala…!''
''Në kërkim të vërtetës''
''Në një çast''
''Në sytë e gjyshes''
''Në zemra jetonte fjala liri''
''Nëna engjëll mbrojtës''
''Nëna ime''
''Nëna qenia më e dashur në botë''
''Nën qiellin e Mesdheut''
''Një ditë fshatarqe''
''Një lektyrë e lexuar''
''Një popull që ka dëshmorë, nuk njeh robëri ''
''Një rreth''
''Oliver Twist''
''Pasqyrën mos e urreni, ajo nuk ju gënjenë asnjëherë'' 
''Peshorja e jetës''
''Pjesëmarrja në votime, e drejtë apo detyrim? ''
''Poema e mjerimit'' 
''Po nuk pate Islam, nuk do kesh as shëndet !?'' 
''Rruga imagjinare'' 
''Rrugicat e Tiranës''
''Schooling and Education''
''Shqiptarët, popull me shumë emra, me një identitet''
''Sa lehtë e sa vështirë''
''Sa më shumë që mësoj''
''Sinqeriteti''
''Suburbanization''
''Të dua kripa ime, përmes teje ka shije jeta ime, - sa fjali logjike kjo, apo jo?''
''Të drejtat e fëmijëve''
''Të jemi tolerantë''
''Të jetuarit në mënyrën e duhur''
''Të pasur, por të varfër dhe të pushtetshëm, por të palumtur''
''The Beginning of Drama''
''The Definition of Price''
''The Language of Music''
''Thyerja e shigjetës''
''U kthyen dallëndyshet'
''Unë jam arkitekt i jetës sime''
''Varri i shitur'' 
''Vjeshtë në Vjenë''
''Vlera e frikës ndaj Zotit Lavdiplotë''


 Ndalohet rreptësisht kopjimi dhe postimi në një faqe tjetër. 

Ketu mund te gjeni Ese dhe hartime të ndryshme shqip me tema te ndryshme si vijon: ese dhe hartime per librin,bukurite natyrore,per pranveren,per 17 shkurtin,per 28 nentorin,pavaresine,per nenen,per veren,vjeshten,dimrin,poema e mjerimit etj ese shqip,ese te ndryshme shqip,ese te ndryshme,ese,hartime shqip,tema te ndryshme ese,eseja shqip,esete shqip
loading...

Lexo edhe:

Postimet e fundit


Popular posts from this blog

Trajta e shquar dhe e pashquar e emrit

  Trajta e shquar dhe e pashquar e emrit Trajta themelore e emrit është rasa emërore e pashquar.  Nga trajta themelore ose parësore i fitojmë format e tjera gramatikore të emrit (trajtat). Emrat , si në njëjës ashtu edhe në shumës, përdoren në dy trajta: a) në trajtë të pashquar dhe b) në trajtë të shquar shquar. Emri në trajtën e pashquar tregon qenie, sende ose dukuri në përgjithësi, në mënyrë të papërcaktuar. P.sh.: një nxënës, një punëtor, një mendim , një mace, një laps etj. Emri në trajtën e shquar tregon qenie, sende ose dukuri të tjera, të veçuara nga gjërat e tjera të llojit të vet. P.sh.: nxënësi, punëtori, mendimi, macja, lapsi etj.   Formë përfaqësuese (bazë) e emrit është trajta e pashquar, numri njëjës, rasa emërore : djalë, vajzë, shkollë, lule, letër, njeri, kompjuter, lepur, qen, piano etj. Trajta e shquar e emrit formohet duke i pasvendosur formës përfaqësuese nyjën shquese, përkatësisht mbaresën: a) për emrat e gjin

Ese të ndryshme shqip

Ese dhe Hartime '' Ese dhe hartime të ndryshme shqip dhe anglisht '' Ndalohet rreptësisht kopjimi dhe postimi në një faqe tjetër.  Redaksia Rapitful ka lexuar disa ankesa në emailin e saj të bëra nga disa arsimtarë dhe profesorë ku janë ankuar se nxënësit po i kopjojnë esetë dhe hartimet nga faqja Rapitful dhe me ato ese apo shkrime po prezantohen gjatë shkrimit të eseve dhe hartimeve. Pra redaksia Rapitful kërkon nga nxënësit që të mos kopjojnë esetë dhe hartimet dhe me to të prezantohen para mësimdhënësve por le të jenë këto ese vetëm si një udhërrëfyes se si duhet të shkruhet një ese apo hartim dhe asesi të kopjohen. Ju faleminderit për mirëkuptim. Ese dhe hartime do te shtohen vazhdimisht keshtuqe na vizitoni prap. Nëse dëshironi Analiza letrare të veprave të ndryshme kliko mbi Analiza Letrare Kliko mbi titullin që ju intereson Ese për Diturinë   Për Mjekët! Fakultetet e sotme po kryhen me teste 6 arsye për të mos studiuar mjekësinë P

Ese për Verën

Ese për Verën Vera fillon me 21 qershor dhe mbaron me 21 shtator Vera është periudha më e nxehtë e vitit që bashkë me ngrohtësinë e saj sjell edhe dashurinë për natyrën dhe bukuritë e saj. Në verë , ditët bëhen më të gjata ndërsa netët më të shkurta. Njerëzit mund të punojnë më shumë dhe mund të jenë jashtë për një kohë më të gjatë nëse kanë për të punuar me orë të tëra. Njerëzit në këtë stinë pëlqejnë të dalin dhe të kënaqen me bukuritë e natyrës dhe kjo sigurisht se mund të ndodhë më së miri në stinën everës . Vera është stina më e pëlqyer nga të gjithë. Çdokush e pret verën me muaj për t’i shijuar të mirat që i sjell me ardhjen e saj. Shumë njerëz gjatë verës preferojnë t’i vizitojnë vendet turistike për të kaluar pushimet e tyre verore dhe për t’i shijuar bukuritë natyrore të krijuara nga Zoti . Gjatë verës ekziston mjaft kohë e lirë për të bërë vizita edhe në farefisin tonë,për të lexuar ndonjë përrallë , tregim , nov
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more