Skip to main content

Tekste shqip: ““Cep Me Cep” - Renis Gjoka Feat. Eneda Tarifa” plus 21 more

Tekste shqip: ““Cep Me Cep” - Renis Gjoka Feat. Eneda Tarifa” plus 21 more


“Cep Me Cep” - Renis Gjoka Feat. Eneda Tarifa

Posted:

Videoklip së shpejti...
E Enjte, 23 Qershor 2022

“Si Ti” - Readi

Posted:

Videoklip së shpejti...
E Enjte, 23 Qershor 2022

“Mire Se Vini Gurbetqar” - Flora Gashi

Posted:

Videoklip i Ri
E Enjte, 23 Qershor 2022

“Kena Lind Për Qejf” - Eli Malaj

Posted:

Videoklip i Ri
E Enjte, 23 Qershor 2022

“Moter E Vlla” - Lule Mustafa & Blero

Posted:

Videoklip i Ri
E Enjte, 23 Qershor 2022

“Une Ty Te Du” - Faik Rama

Posted:

Videoklip i Ri
E Enjte, 23 Qershor 2022

“N'buzët E Saj” - Art Abazi

Posted:

Videoklip i Ri
E Enjte, 23 Qershor 2022

“Vere & Trendafila” - Rovena Ibrahimi & Renato Jaho

Posted:

Videoklip i Ri
E Enjte, 23 Qershor 2022

“Qika E Babes” - Afrim Idrizi Feat. Shaliani

Posted:

Videoklip i Ri
E Enjte, 23 Qershor 2022

“Grifshe” - Florian Shtambari

Posted:

Videoklip i Ri
E Enjte, 23 Qershor 2022

“Prej Ni Shpati” - Sadi Feat. Xhavit Avdyli

Posted:

Videoklip i Ri
E Enjte, 23 Qershor 2022

“Mezi Pres” - Renis Domi

Posted:

Videoklip së shpejti...
E Enjte, 23 Qershor 2022

“Ëmbëlsirë” - Lindita Purellku

Posted:

Videoklip i Ri
E Enjte, 23 Qershor 2022

“Gelato” - Ardian Bujupi & Ledri Vula

Posted:

Videoklip së shpejti...
E Mërkurë, 22 Qershor 2022

“Let’s Go!” - Loredana & Modus Mio

Posted:

Videoklip së shpejti...
E Mërkurë, 22 Qershor 2022

“Amante” - Soni Malaj Feat. ESTTO

Posted:

Videoklip së shpejti...
E Mërkurë, 22 Qershor 2022

“Familje E Madhe” - Armend Bitonia

Posted:

Videoklip së shpejti...
E Mërkurë, 22 Qershor 2022

Rita Haziri

Posted:

Foto Fokus
E Mërkurë, 22 Qershor 2022

“Vetem Ty Te Dashuroje” - Hekuran Krasniqi Feat. Xhavit Dervisholli

Posted:

Videoklip i Ri
E Mërkurë, 22 Qershor 2022

Soni Malaj

Posted:

Foto Fokus
E Mërkurë, 22 Qershor 2022

Besa Kokëdhima

Posted:

Foto Fokus
E Mërkurë, 22 Qershor 2022

Ledri Vula

Posted:

Foto Fokus
E Mërkurë, 22 Qershor 2022

loading...

Lexo edhe:

Postimet e fundit


Popular posts from this blog

Trajta e shquar dhe e pashquar e emrit

  Trajta e shquar dhe e pashquar e emrit Trajta themelore e emrit është rasa emërore e pashquar.  Nga trajta themelore ose parësore i fitojmë format e tjera gramatikore të emrit (trajtat). Emrat , si në njëjës ashtu edhe në shumës, përdoren në dy trajta: a) në trajtë të pashquar dhe b) në trajtë të shquar shquar. Emri në trajtën e pashquar tregon qenie, sende ose dukuri në përgjithësi, në mënyrë të papërcaktuar. P.sh.: një nxënës, një punëtor, një mendim , një mace, një laps etj. Emri në trajtën e shquar tregon qenie, sende ose dukuri të tjera, të veçuara nga gjërat e tjera të llojit të vet. P.sh.: nxënësi, punëtori, mendimi, macja, lapsi etj.   Formë përfaqësuese (bazë) e emrit është trajta e pashquar, numri njëjës, rasa emërore : djalë, vajzë, shkollë, lule, letër, njeri, kompjuter, lepur, qen, piano etj. Trajta e shquar e emrit formohet duke i pasvendosur formës përfaqësuese nyjën shquese, përkatësisht mbaresën: a) për emrat e gjin

Ese të ndryshme shqip

Ese dhe Hartime '' Ese dhe hartime të ndryshme shqip dhe anglisht '' Ndalohet rreptësisht kopjimi dhe postimi në një faqe tjetër.  Redaksia Rapitful ka lexuar disa ankesa në emailin e saj të bëra nga disa arsimtarë dhe profesorë ku janë ankuar se nxënësit po i kopjojnë esetë dhe hartimet nga faqja Rapitful dhe me ato ese apo shkrime po prezantohen gjatë shkrimit të eseve dhe hartimeve. Pra redaksia Rapitful kërkon nga nxënësit që të mos kopjojnë esetë dhe hartimet dhe me to të prezantohen para mësimdhënësve por le të jenë këto ese vetëm si një udhërrëfyes se si duhet të shkruhet një ese apo hartim dhe asesi të kopjohen. Ju faleminderit për mirëkuptim. Ese dhe hartime do te shtohen vazhdimisht keshtuqe na vizitoni prap. Nëse dëshironi Analiza letrare të veprave të ndryshme kliko mbi Analiza Letrare Kliko mbi titullin që ju intereson Ese për Diturinë   Për Mjekët! Fakultetet e sotme po kryhen me teste 6 arsye për të mos studiuar mjekësinë P

Ese për Verën

Ese për Verën Vera fillon me 21 qershor dhe mbaron me 21 shtator Vera është periudha më e nxehtë e vitit që bashkë me ngrohtësinë e saj sjell edhe dashurinë për natyrën dhe bukuritë e saj. Në verë , ditët bëhen më të gjata ndërsa netët më të shkurta. Njerëzit mund të punojnë më shumë dhe mund të jenë jashtë për një kohë më të gjatë nëse kanë për të punuar me orë të tëra. Njerëzit në këtë stinë pëlqejnë të dalin dhe të kënaqen me bukuritë e natyrës dhe kjo sigurisht se mund të ndodhë më së miri në stinën everës . Vera është stina më e pëlqyer nga të gjithë. Çdokush e pret verën me muaj për t’i shijuar të mirat që i sjell me ardhjen e saj. Shumë njerëz gjatë verës preferojnë t’i vizitojnë vendet turistike për të kaluar pushimet e tyre verore dhe për t’i shijuar bukuritë natyrore të krijuara nga Zoti . Gjatë verës ekziston mjaft kohë e lirë për të bërë vizita edhe në farefisin tonë,për të lexuar ndonjë përrallë , tregim , nov
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more