Skip to main content

Posts

Qysh me fitu para online nga shorte.st?

Shorte.stështë shërbim online për shkurtimin e linqeve që paguan për çdo klikim në linkun e shkurtuar.
Procedura është e thjeshtë, regjistrohuni nehttp://www.shorte.stdhe më pas konfirmoni regjistrimin nëpërmjet email-it.
Vendosni linkun që dëshironi ta shkurtoni dhe klikoniSHORTEN.  Linku i shkurtuar pas 5 sekondave ju dërgon tek linku origjinal që dëshironi ta shpërndani.
Pagesa ngashorte.stbëhet pasi të arrini shumën $5. Pagesën mund ta pranoni në llogarinë tuajPayoneer ose në Paypal.
Shembull i një linku të shkurtuar: http://sh.st/rEkYB

Wrong Turn 1 - Me titra shqip

Një grup prej 6 personash e gjejne veten të bllokuar në pyjet e Virxhinias perendimore, pre të kanibalistëve të maleve. Kliko këtu për ta parë filmin.

The Son of No One - Me titra shqip

Një polic i ri në detyrë caktohet të punojë në zonën e vendlindjes së tij dhe një sekret i vjetër kërcënon të shkatërrojë jetën dhe familjen e tij. Kliko këtu për ta shikuar filmin

Nuk kam parë grupe(xhematë) në islam që shfrytëzohen nga prijësit Tagut

Nuk kam parë grupe(xhematë) në islam që shfrytëzohen nga prijësit Tagut, sikurse është shfrytëzimi i këtyre dy, dhe atë si shkak i ndikimit të tyre:

❶ Ekstremistët (Gulatët) - duke prishur imazhin e Islamit dhe luftës në rrugën e Allahut, me ç ‘rast i largojnë njerëzit nga Islami dhe dashuria për të.

❷ Xhemati i mbretërve - duke i mbrojtur ato prijës dhe duke ia humbur legjitimitetin luftës në rrugën e Allahut vetëm me qëllim të mbrojtjes së parisë së tyre.

Andaj mos u habit kur do i gjesh mu këta dy grupe, por edhe prijësit Tagut, të gjithë njëzëshëm -edhe pse të ndarë- duke kundërshtuar, akuzuar, apo edhe luftuar mesatarët, ata që pasuan sunetin e të dërguarit alejhi selam.

Burimi: Senad Ramadani

7 fobitë autoktone të shqiptarëve

Ripost ka përzgjedhur disa nga fobitë tipike vetëm për shqiptarët (shumica). Pasi që këto fobi nuk janë prezente në botë dhe si pasojë kanë mbetur të diskriminuara – të paemërtuara, ne kemi vendosur ta zgidhim këtë problem. Tani fobitë tona, kanë nga një emër specifik.
1. Promaja 

Kemi konsideruar se si emërtim i përshtatshëm për këtë fobi të jetë i thjeshtë - promajofobia.
Një prej fobive më të mëdha. Gjithashtu promaja i rrokë  vetëm shqiptarët (po flitet që edhe gjermanët). “Mbylle xhamin se ka me të dalë goja mas veshit!”
2. Të mbetesh pa u martuar 

Duke i analizuar rrënjët latine të fjalës "martesë", kemi ardhur në përfundim që duhet të emërtohet demaritusofobia.
Kjo frikë e çuditshme fillon që nga mosha 16 vjeçare, dhe po kaluam këtë moshë e nuk u martuam puna nuk është mirë, sepse përndryshe “nuk të merr kush”.
3. Babaroga (apo siç njihet me terme të tjera: lugati apo dhampiri) 

Eksipratusofobia është konsideruar si emërtim i përshtatshëm për këtë fobi.
Me këtë fo…

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more