Skip to main content

“Microsoft addresses issue breaking Windows 10 'Reset this PC'” plus 8 BleepingComputer.com

“Microsoft addresses issue breaking Windows 10 'Reset this PC'” plus 8 BleepingComputer.com


Microsoft addresses issue breaking Windows 10 'Reset this PC'

Posted: 13 Jan 2021 09:14 AM PST

Microsoft has resolved a known issue that caused the Windows 10 "Reset this PC" feature to fail in some cases, on both client and server platforms. [...]

Microsoft fixes Secure Boot bug allowing Windows rootkit installation

Posted: 13 Jan 2021 08:24 AM PST

Microsoft has fixed a security feature bypass vulnerability in Secure Boot that allows attackers to compromise the operating system's booting process even when Secure Boot is enabled. [...]

Skype is down worldwide - Microsoft working on issues

Posted: 13 Jan 2021 06:48 AM PST

Skype users are currently experiencing issues around the world, with users reporting that they are getting signed out of their Skype account and company accounts automatically. [...]

Google discloses hacking campaign targeting Windows, Android users

Posted: 13 Jan 2021 05:51 AM PST

Project Zero, Google's 0day bug-hunting team, revealed a hacking campaign coordinated by "a highly sophisticated actor" and targeting Windows and Android users with zero-day and n-day exploits. [...]

SolarLeaks site claims to sell data stolen in SolarWinds attacks

Posted: 12 Jan 2021 03:57 PM PST

A website named 'SolarLeaks' is selling data they claim was stolen from companies confirmed to have been breached in the SolarWinds attack. [...]

Capcom: 390,000 people may be affected by ransomware data breach

Posted: 12 Jan 2021 01:37 PM PST

Capcom has released a new update for their data breach investigation and state that up to 390,000 people may now be affected by their November ransomware attack. [...]

Microsoft patches Defender antivirus zero-day exploited in the wild

Posted: 12 Jan 2021 10:38 AM PST

Microsoft has addressed a zero-day vulnerability in the Microsoft Defender antivirus, exploited in the wild by threat actors before the patch was released. [...]

Windows 10 Cumulative Updates KB4598229 & KB4598242 released

Posted: 12 Jan 2021 10:30 AM PST

Today is first Patch Tuesday of 2021 and Microsoft is rolling out a new cumulative update for all supported version of Windows. The cumulative update with security fixes is rolling out to PCs with October 2020 Update, May 2020 Update, November 2019 Update, and May 2019 Update. [...]

Microsoft January 2021 Patch Tuesday fixes 83 flaws, 1 zero-day

Posted: 12 Jan 2021 10:27 AM PST

With the January 2021 Patch Tuesday security updates release, Microsoft has released fixes for 83 vulnerabilities, with ten classified as Critical and 73 as Important. There is also one zero-day and one previously disclosed vulnerabilities fixed as part of the January 2021 updates. [...]
loading...

Lexo edhe:

Postimet e fundit


Popular posts from this blog

Ese për Verën

Ese për Verën Vera fillon me 21 qershor dhe mbaron me 21 shtator Vera është periudha më e nxehtë e vitit që bashkë me ngrohtësinë e saj sjell edhe dashurinë për natyrën dhe bukuritë e saj. Në verë , ditët bëhen më të gjata ndërsa netët më të shkurta. Njerëzit mund të punojnë më shumë dhe mund të jenë jashtë për një kohë më të gjatë nëse kanë për të punuar me orë të tëra. Njerëzit në këtë stinë pëlqejnë të dalin dhe të kënaqen me bukuritë e natyrës dhe kjo sigurisht se mund të ndodhë më së miri në stinën everës . Vera është stina më e pëlqyer nga të gjithë. Çdokush e pret verën me muaj për t’i shijuar të mirat që i sjell me ardhjen e saj. Shumë njerëz gjatë verës preferojnë t’i vizitojnë vendet turistike për të kaluar pushimet e tyre verore dhe për t’i shijuar bukuritë natyrore të krijuara nga Zoti . Gjatë verës ekziston mjaft kohë e lirë për të bërë vizita edhe në farefisin tonë,për të lexuar ndonjë përrallë , tregim , nov

Pranvera në vendin tim

'' Pranvera '' '' Pranvera ''është një stinë e bukur ku natyra fillon të ngjallet e të gjelbërohet, moti fillon të ngrohet jetë e re fillon të afrohet. Çdo mëngjes kur zgjohem kënaqem kur shikoj rrezet e diellit që bien në dritare dhe kënaqem poashtu kur dëgjoj cicërimën e zogjve . Kjo stinë e gëzon çdokënd me gjallërinë dhe bukurinë e saj. Zogjtë gëzohen shumë sepse tani e kanë më të lehtë jetën , ushqimin dhe strehimin.Disa prej tyre(zogjtë shtegtarë) kthehen nga vendet e largëta si: dallëndyshja ,lejleku etj. Bariu është shumë i gëzuar sepse tani ai ka ku ti kullos bagëtinë dhe ta ruaj më lehtë atë. Bujku fillon ta mbjellë misrin , domatet ,patatet e perime dhe pemë tjera të ndryshme që janë të nevojshme për jetesën e njeriut. Unë e dua këtë stinë sepse është tejet e bukur dhe në mua ngjall dashuri dhe lumturi shpirtërore . Lexo edhe nje ese tjeter: Ese per pranveren Shkruar nga stafi Rapitful. Ndalohet r

Ese për shokun - Përshtati Rapitful

  Ese për shokun Shoku mund të jetë miku juaj derisa je mirë me të por kur prishen raportet mund të bëhet armiku juaj më i madh.Rruga e vetme për të gjetur shokë, është të bëhesh shok dhe shoku është dhurata që njeriu i bën vetes. Të vdesësh për shokun është e lehtë, por të gjesh shok që vdes për ty është vështirë. Shokun kur e ke vetëm këshilloje, kur jeni me të tjerë lavdëroje dhe me shokun silluni ashtu sikur ai mund tu bëhet juve armik. Në shtëpinë e shokut shkoni shpesh sepse rrugën e pa përdorur e bllokojnë shkurret. Shoku është sikur pjepri. Pse? Sepse për të gjetur një shok të mirë provoni me qindra prandaj. Shoqëria është gjithmonë sikur pema që bën hije. Shoqëria është dashuri pa krahë. Shoqëria është një lidhje e fortë, në momentin e nevojës për para nëse nuk i kërkohet zgjat deri në fund të jetës. Pa e argumentuar dashurinë asnjëri nuk mund të jetë shok i vërtetë. Më trego shokun të tregoj se kush je. Nëse nuk i shohim njëri-tjetrit me sy të mirë disa mangësi t
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more