Skip to main content

“The Week in Ransomware - July 31st 2020 - Cooked Crab” plus 8 BleepingComputer.com

“The Week in Ransomware - July 31st 2020 - Cooked Crab” plus 8 BleepingComputer.com


The Week in Ransomware - July 31st 2020 - Cooked Crab

Posted: 31 Jul 2020 04:24 PM PDT

With No More Ransom turning 4, Garmin suddenly recovering from their ransomware attack, and a GandCrab affiliate being arrested in Belarus, it has been quite a week when it comes to ransomware news. [...]

Four suspects charged for roles in Twitter hack, Bitcoin scam

Posted: 31 Jul 2020 03:24 PM PDT

Four suspects were charged today for their supposed involvement in this month's Twitter hack according to press releases from the Department of Justice and State Attorney Andrew H. Warren. [...]

GandCrab ransomware operator arrested in Belarus

Posted: 31 Jul 2020 03:13 PM PDT

An affiliate of the GandCrab ransomware-as-a-business (RaaS) has been arrested, according to some Russian news sources. Authorities in Russia were able to identify the individual in cooperation with law enforcement in Romania and the U.K. [...]

Microsoft PowerToys update fixes launcher, adds color picker

Posted: 31 Jul 2020 01:55 PM PDT

Microsoft today updated the Windows 10 PowerToys toolset with a new Color Picker utility that adds a system-wide tool to help you pick colors from anywhere on your screen and copy them to your clipboard. [...]

US government sites abused to redirect users to porn sites

Posted: 31 Jul 2020 01:34 PM PDT

In an ongoing blackhat SEO campaign tracked by BleepingComputer, scammers are using open redirects found on government websites to redirect visitors to pornography sites. [...]

Microsoft fixes Windows 10 2004 Bluetooth and Intel GPU issues

Posted: 31 Jul 2020 11:49 AM PDT

Microsoft today addressed two known issues preventing Windows 10 devices with Realtek Bluetooth radios and Intel integrated graphics processing units (iGPUs) from receiving the Windows 10 May 2020 Update. [...]

Windows 10 2004 KB4568831 update released with printing fixes

Posted: 31 Jul 2020 11:05 AM PDT

​Microsoft released the Windows 10 2004 KB4568831 non-security preview cumulative update with fixes for network printing, family safety, and cellular connectivity issues. [...]

QNAP urges users to update Malware Remover after QSnatch alert

Posted: 31 Jul 2020 10:21 AM PDT

QNAP urges its users to update the Malware Remover app and bolster their NAS devices' security following a QSnatch malware joint alert published earlier this week by UK's NCSC and the US CISA government cybersecurity agencies. [...]

Bypassing Windows 10 UAC with mock folders and DLL hijacking

Posted: 31 Jul 2020 09:48 AM PDT

A new technique uses a simplified process of  DLL hijacking and mock directories to bypass Windows 10's UAC security feature and run elevated commands without alerting a user. [...]
loading...

Lexo edhe:

Postimet e fundit


Popular posts from this blog

Vjershe per 28 nentorin nga Suhejla Topojani - Kaçanik

28 Nëntori

Shumë zemra rënkonin
Shumë lotë pikonin
Shumë fëmijë u vranë
Vetëm se ishin shqiptarë.

Tani erdhi paqja
Tani erdhi liria
Gëzohemi të gjithë
Se erdhi Pavarësia.

Mirë se erdhe Pavarësi
Mirë se erdhe 28 Nëntor
Jemi të gëzuar të gjithë
Të bashkuar e unik

Vjershe apo poezi nga Suhejla Topojani - Kaçanik


vjersha per 28 nentorin,28 nentori vjersha shqip,vjersha dhe poezi per 28 nentorin,28 nentori poezi shqip,vjersha te bukura per 28 nentorin,pavaresine e Shqiperise,shqipnise,

Pranvera në vendin tim

''Pranvera''është një stinë e bukur ku natyra fillon të ngjallet e të gjelbërohet,moti fillon të ngrohet jetë e re fillon të afrohet.

Çdo mëngjes kur zgjohem kënaqem kur shikoj rrezet e diellit që bien në dritare dhe kënaqem poashtu kur dëgjoj cicërimën e zogjve.

Kjo stinë e gëzon çdokënd me gjallërinë dhe bukurinë e saj.

Zogjtëgëzohen shumë sepse tani e kanë më të lehtë jetën,ushqimin dhe strehimin.Disa prej tyre(zogjtë shtegtarë) kthehen nga vendet e largëta si: dallëndyshja,lejleku etj.

Bariu është shumë i gëzuar sepse tani ai ka ku ti kullos bagëtinë dhe ta ruaj më lehtë atë.

Bujku fillon ta mbjellë misrin,domatet,patatet e perime dhe pemë tjera të ndryshme që janë të nevojshme për jetesën e njeriut.

Unë e dua këtë stinë sepse është tejet e bukur dhe në mua ngjall dashuri dhe lumturi shpirtërore.


Lexo edhe nje ese tjeter: Ese per pranveren


Shkruar nga stafi Rapitful.

Ndalohet rreptesisht kopjimi dhe postimi ne nje faqe tjeter


Pranvera në vendin tim .Kjo eshte nje…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more