Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

“I’ll Take Your Dead (2018) HD” plus 2 more Filmaon.com

“I’ll Take Your Dead (2018) HD” plus 2 more Filmaon.com


I’ll Take Your Dead (2018) HD

Posted: 09 May 2019 01:58 AM PDT

I’ll Take Your Dead (2018) HD Filmaon.cc

Uilliam ka një punë të thjeshtë, të zhdukë trupa të vdekur. Kjo nuk është diçka që i pëlqen apo do ta bëj,por e bën për shkak të rrethanave jashtë kontrollit. Ferma e tij është bërë një vend shkarkimi e bandava të lidhura me vrasjet. Vajza e tij, Gloria është mësuar me burra, që lënë trupa përpara shtëpisë dhe është e bindur se disa prej tyre kanë zaptuar shtëpinë. Pas një trupi të një gruaje, te hedhur pranë shtëpisë, Uilliam kupton që është akoma gjalë. Ndërkohë që aktiviteti i bandave rritet, Uilliam e lidh gruan në një dhomë në shtëpi dhe e mban kundër vullnetit të saj, deri sa të gjej ç’të bëj me të. Ndërkohë ata fillojnë të krijojnë një respekt jo të zakonshëm për njëri tjetrin, Vrasësit e gruas marrin vesh që ajo është akoma gjallë dhe bëjnë një plan për ti dhënë fund…

The post I’ll Take Your Dead (2018) HD appeared first on Filmaon.cc.

The Last Summer (2019) HD

Posted: 08 May 2019 11:11 PM PDT

The Last Summer (2019) HD Filmaon.cc

Duke qëndruar në prehrin e rritur, një grup shokësh lundrojnë në marrëdhëniet e reja, ndërsa rishikojnë të tjerët, gjatë verës së tyre përfundimtare përpara kolegjit.

The post The Last Summer (2019) HD appeared first on Filmaon.cc.

London Has Fallen (2016) HD

Posted: 08 May 2019 01:35 PM PDT

London Has Fallen (2016) HD Filmaon.cc

Në Londër për funeralin e Kryeministrit, Mike Banning zbulon një komplot për të vrarë të gjithë udhëheqësit e botës që marrin pjesë ne të…

The post London Has Fallen (2016) HD appeared first on Filmaon.cc.

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat