Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

“Sfida e ujit të valë nuk iu shkoi si duhet, tetë persona kërkuan ndihmë mjekësore (Video)” plus 1 more Telegrafi Dështime

“Sfida e ujit të valë nuk iu shkoi si duhet, tetë persona kërkuan ndihmë mjekësore (Video)” plus 1 more Telegrafi Dështime


Sfida e ujit të valë nuk iu shkoi si duhet, tetë persona kërkuan ndihmë mjekësore (Video)

Posted: 08 Feb 2019 08:42 AM PST

Si pasojë e sfidës me ujë të valë, që e realizuan në motin e ftohtë që e ka përfshirë Çikagon e Shteteve të Bashkuara, tetë persona u detyruan të kërkojnë ndihmë mjekësore në spital.

Mjaftoi që disa njerëz ta zbrazin ujin në këtë formë dhe loja të bëhet virale menjëherë, duke nominuar edhe miqtë që të bëjnë të njëjtën, transmeton Telegrafi.

Derisa shumicës uji iu është kthyer në grimca shumë të imta, të tjerë e zbrazën atë në trup dhe u përvëluan.

Raportohet se viktimat që janë prej tre deri në 53-vjeçar kanë pësuar djegie në pjesë të ndryshme të trupit, por asnjëra me pasoja për jetë. /Telegrafi/

The post Sfida e ujit të valë nuk iu shkoi si duhet, tetë persona kërkuan ndihmë mjekësore (Video) appeared first on Telegrafi.

Fotografitë më bizare ndër vite gjatë festimit të Shën Valentinit (Foto)

Posted: 08 Feb 2019 06:48 AM PST

Po afron Festa e të Dashuruarve, kur të gjithë çiftet që e festojnë, pos dhuratave që shkëmbejnë realizojnë edhe një fotografi për ta ruajtur përgjithmonë.

Disa bëhen kreativ dhe përfshijnë në imazhin e Shën Valentinit edhe elemente tjera, për ta bërë kenë sa më tërheqëse dhe mbresëlënëse, transmeton Telegrafi.

Të tjerë dinë të dështojnë aq keq, sa që do t'ju bëjnë të ndjeheni të lumtur, që jeni beqar dhe nuk jeni në ndonjë marrëdhënie, për të bërë gabimin e ngjashëm.

Në prag të shënimit të kësaj dite, janë shpërndarë disa fotografi të realizuara ndër vite, që i tregojnë protagonistët në pozitat më të pa lakmueshme.

Skenat bizare i shfaqin ata me gjësende të ndryshme, apo edhe me shkrime të pakuptimta nëpër kartolina. /Telegrafi/

The post Fotografitë më bizare ndër vite gjatë festimit të Shën Valentinit (Foto) appeared first on Telegrafi.

loading...

“Sfida e ujit të valë nuk iu shkoi si duhet, tetë persona kërkuan ndihmë mjekësore (Video)” plus 1 more Telegrafi Dështime


Sfida e ujit të valë nuk iu shkoi si duhet, tetë persona kërkuan ndihmë mjekësore (Video)

Posted: 08 Feb 2019 08:42 AM PST

Si pasojë e sfidës me ujë të valë, që e realizuan në motin e ftohtë që e ka përfshirë Çikagon e Shteteve të Bashkuara, tetë persona u detyruan të kërkojnë ndihmë mjekësore në spital.

Mjaftoi që disa njerëz ta zbrazin ujin në këtë formë dhe loja të bëhet virale menjëherë, duke nominuar edhe miqtë që të bëjnë të njëjtën, transmeton Telegrafi.

Derisa shumicës uji iu është kthyer në grimca shumë të imta, të tjerë e zbrazën atë në trup dhe u përvëluan.

Raportohet se viktimat që janë prej tre deri në 53-vjeçar kanë pësuar djegie në pjesë të ndryshme të trupit, por asnjëra me pasoja për jetë. /Telegrafi/

The post Sfida e ujit të valë nuk iu shkoi si duhet, tetë persona kërkuan ndihmë mjekësore (Video) appeared first on Telegrafi.

Fotografitë më bizare ndër vite gjatë festimit të Shën Valentinit (Foto)

Posted: 08 Feb 2019 06:48 AM PST

Po afron Festa e të Dashuruarve, kur të gjithë çiftet që e festojnë, pos dhuratave që shkëmbejnë realizojnë edhe një fotografi për ta ruajtur përgjithmonë.

Disa bëhen kreativ dhe përfshijnë në imazhin e Shën Valentinit edhe elemente tjera, për ta bërë kenë sa më tërheqëse dhe mbresëlënëse, transmeton Telegrafi.

Të tjerë dinë të dështojnë aq keq, sa që do t'ju bëjnë të ndjeheni të lumtur, që jeni beqar dhe nuk jeni në ndonjë marrëdhënie, për të bërë gabimin e ngjashëm.

Në prag të shënimit të kësaj dite, janë shpërndarë disa fotografi të realizuara ndër vite, që i tregojnë protagonistët në pozitat më të pa lakmueshme.

Skenat bizare i shfaqin ata me gjësende të ndryshme, apo edhe me shkrime të pakuptimta nëpër kartolina. /Telegrafi/

The post Fotografitë më bizare ndër vite gjatë festimit të Shën Valentinit (Foto) appeared first on Telegrafi.

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat