Skip to main content

“Unprotected MongoDB Exposes Scraped Profile Data of 66 Million” plus 6 BleepingComputer.com

“Unprotected MongoDB Exposes Scraped Profile Data of 66 Million” plus 6 BleepingComputer.com


Unprotected MongoDB Exposes Scraped Profile Data of 66 Million

Posted: 06 Dec 2018 07:30 AM PST

Information belonging to more than 66 million individuals was discovered in an unprotected database, within anyone's reach, if they knew where to look on the web. The records look like scraped data from LinkedIn profiles. [...]

Windows 10 Version 1809 Cumulative Update Build 17763.168 Released

Posted: 06 Dec 2018 04:12 AM PST

Microsoft has rolled out a new cumulative update for Windows 10 October 2018 Update (version 1809). Windows 10 KB4469342 has been in testing for quite a while now and today it's rolling out to the general public. [...]

HackerOne Offers Free Sandboxes To Replicate Real-World Security Bugs

Posted: 06 Dec 2018 12:14 AM PST

HackerOne has announced that it makes available to hackers that want to test and hone their skills a set of five sandbox environments modeled after popular security bugs reported through its platform. [...]

Apple Fixes Passcode Bypass, RCE Vulnerabilities, and More in Today's Updates.

Posted: 05 Dec 2018 02:23 PM PST

Today Apple released updates for their core products that includes iCloud, Safari, iTunes, macOS Mojave, High Sierra, Sierra, Shortcuts for iOS 2.1.2, tvOS 12.1.1, and of course iOS 12.1.1. [...]

Google Maps Users are Receiving Notification Spam and No One Knows Why

Posted: 05 Dec 2018 01:22 PM PST

Users are receiving spam notifications through the Google Maps app that asks them to share their location in order to get something for free and no one knows why. [...]

SNDBOX - an AI Powered Malware Analysis Site is Launched

Posted: 05 Dec 2018 11:59 AM PST

Today at Blackhat Europe, a new malware analysis service was unveiled called SNDBOX that utilizes artificial intelligence and a hardened virtual environment to perform static and dynamic analysis of malware samples. [...]

Company Pretends to Decrypt Ransomware But Just Pays Ransom

Posted: 05 Dec 2018 09:28 AM PST

Ransomware is a serious threat but also a lucrative business for crooks and scammers posing as IT professionals promising successful decryption services for the right price. [...]
loading...

Lexo edhe:

Postimet e fundit


Popular posts from this blog

Vjershe per 28 nentorin nga Suhejla Topojani - Kaçanik

28 Nëntori

Shumë zemra rënkonin
Shumë lotë pikonin
Shumë fëmijë u vranë
Vetëm se ishin shqiptarë.

Tani erdhi paqja
Tani erdhi liria
Gëzohemi të gjithë
Se erdhi Pavarësia.

Mirë se erdhe Pavarësi
Mirë se erdhe 28 Nëntor
Jemi të gëzuar të gjithë
Të bashkuar e unik

Vjershe apo poezi nga Suhejla Topojani - Kaçanik


vjersha per 28 nentorin,28 nentori vjersha shqip,vjersha dhe poezi per 28 nentorin,28 nentori poezi shqip,vjersha te bukura per 28 nentorin,pavaresine e Shqiperise,shqipnise,

Ese per 8 marsin diten e nenes

Nje dite qe mbart respekt,dashuri te pafund,per ato qe na dhane jete nga jeta e tyre.Per ato qe naten e bene dite dhe na mekuan me qumesht nga gjiri i tyre. Per ato qe gjenden prane sado larg qe te jemi ,sa here zemrat tona deshperohen,sa here shpirtrat tane renkojne. Per ate krijese te Zotit,mbushur me kaq dashuri,me kaq miresi.Ndaj sot ne kete dite te shenuar po mbeshtes koken dhe mendimet e mija ne prehrin e nenes sime,ne prehrin e nenave tuaja,ne ate preher ku loti thahet si me magji,dhe brengat dhe trishtimet largohen. Aty ku paste diell, drite, paqe, lumturi, qofshin ngahera nenat tona. Gezuar festen e 8 Marsit per te gjitha nenat e botes,per ato me te dhemshurat,me te mirat, me te shtrenjtat. Dera e urimeve eshte e hapur, se ne shpirtin e nje nene nuk ka nevoje te trokasesh.

Burimi: http://www.mesoshqip.org/2013/02/ese-per-8-marsin-diten-e-nenes.html#ixzz4295n81u9
ese per 7-8 marsin ese per 7 dhe 8 marsin ese per 7dhe8 marsin poezi per nenen per 8 mars poezi per 7…

Ese per 7 marsin diten e mesuesit

Ese per 7 marsin diten e mesuesit 7 marsi eshte dita e vetme e cila i kushtohet mesuesit, kjo me te vertete e nje dite me vend dhe nje dite qelluar, me vjen mire qe ne kemi nje dite qe ta falemnderojme mesuesin per te gjitha te mirat dhe veshtiresite qe i kalon dhe i ka kaluar per te na mesuar neve. Mesuesi eshte sikur babai/nëna jonë i/e dyte, ai/ajo na mesoi shkronjat A,B,C... dhe numrat 1,2,3... Ne per 7 mars shfrytezojme rastin qe si per falenderim mesuesit ti japim dhurata, ku zakonisht i dhurojme lule si simbol lumturie dhe dashurie ndaj tij.

Burimi: http://www.mesoshqip.org/2013/02/ese-per-7-marsin-diten-e-mesuesit.html#ixzz4296FqRjS ese per 7-8 marsin ese per 7 dhe 8 marsin ese per 7dhe8 marsin ese per 7 marsin shqip per 8 mars poezi urime per 8 mars ese per 7 marsin 7 marsi poezi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more