Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ndalo pak dhe merru me veten

Ndalo pak dhe merru me veten:

Thotë IbnTejmije: "Është e domosdoshme që njeriu të veçohet me veten e tij dhe atë duke bërë lutje, duke përmendur Allahun, duke falur namaz, duke medituar, duke llogaritur veten, dhe duke përmirsuar zemrën e tij".

Burimi: Senad Ramadani
Ndalo pak dhe merru me veten:

Thotë IbnTejmije: "Është e domosdoshme që njeriu të veçohet me veten e tij dhe atë duke bërë lutje, duke përmendur Allahun, duke falur namaz, duke medituar, duke llogaritur veten, dhe duke përmirsuar zemrën e tij".

Burimi: Senad Ramadani
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat