Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Në cilin grup të metaleve bën pjesë hekuri si është i përhapur në natyrë dhe si ndodhet më së shpeshti ?

Në cilin grup të metaleve bën pjesë hekuri si është i përhapur në natyrë dhe si ndodhet më së shpeshti ?

Hekuri është metal që bën pjesë në grupin e metaleve kalimtare. Ai është metali më i përhapur nga të gjitha metalet që gjenden në tokë. Më se shpeshti ndodhet ne formë te xeheve okside ,karbonate dhe sulfure.
Në cilin grup të metaleve bën pjesë hekuri si është i përhapur në natyrë dhe si ndodhet më së shpeshti ?

Hekuri është metal që bën pjesë në grupin e metaleve kalimtare. Ai është metali më i përhapur nga të gjitha metalet që gjenden në tokë. Më se shpeshti ndodhet ne formë te xeheve okside ,karbonate dhe sulfure.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat