Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ai që dëshiron të ngjitet në gradën e burrave të devotshëm (ebrar)

“Ai që dëshiron të ngjitet në gradën e burrave të devotshëm (ebrar) dhe tu përngjajë burrave të zgjedhur (ahjar) çdo ditë që lind dielli le të bëjë nijet tu bëjë dobi njerëzve”.
Imam Ibën Tejmiu, rahimehullahBurimi:Bekir Halimi
 
“Ai që dëshiron të ngjitet në gradën e burrave të devotshëm (ebrar) dhe tu përngjajë burrave të zgjedhur (ahjar) çdo ditë që lind dielli le të bëjë nijet tu bëjë dobi njerëzve”.
Imam Ibën Tejmiu, rahimehullahBurimi:Bekir Halimi
 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat