Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Secila parti u bë me dëshmorët e saj

Secila parti u bë me dëshmorët e saj. LDK-ja me ata që u vranë pas luftës. PDK-ja dhe AAK-ja me ata që u vranë përgjatë luftës. VV-ja me ata që u vranë në protestën e 10 shkurtit. PS-ja me ata që u vranë në protestën e 21 janarit. RDK-ja me ata që u vranë në vitin 97. PD-ja me Azem Hajdarin. BDI-ja me ata që ranë në luftën e 2001-shit.

Kemi edhe të atillë që llogariten si dëshmorë për të gjithë, por shumë pak! Kemi të atillë që llogariten edhe si viktima të partive në pushtet, si fjala bie, rasti i Aferës së Armeve e rasti i Bit Pazarit, pastaj i Vaksincës, i Brodecit, rasti i Harun Aliut me shokë, ku më shumë vlerësohen si viktima sesa pandehen prej ndonjë subjekti politikë si dëshmorë, edhe pse prej shoqërisë ndryshe shikohen këto raste.

Unë kisha për të thënë se kjo ndarje është turp, jo pse unë e radhita kështu, por sepse kështu është. O Zot më ruaj të mos bëhem pre e këtyre mendësive!


Burimi:Iljasa Salihu
loading...
Secila parti u bë me dëshmorët e saj. LDK-ja me ata që u vranë pas luftës. PDK-ja dhe AAK-ja me ata që u vranë përgjatë luftës. VV-ja me ata që u vranë në protestën e 10 shkurtit. PS-ja me ata që u vranë në protestën e 21 janarit. RDK-ja me ata që u vranë në vitin 97. PD-ja me Azem Hajdarin. BDI-ja me ata që ranë në luftën e 2001-shit.

Kemi edhe të atillë që llogariten si dëshmorë për të gjithë, por shumë pak! Kemi të atillë që llogariten edhe si viktima të partive në pushtet, si fjala bie, rasti i Aferës së Armeve e rasti i Bit Pazarit, pastaj i Vaksincës, i Brodecit, rasti i Harun Aliut me shokë, ku më shumë vlerësohen si viktima sesa pandehen prej ndonjë subjekti politikë si dëshmorë, edhe pse prej shoqërisë ndryshe shikohen këto raste.

Unë kisha për të thënë se kjo ndarje është turp, jo pse unë e radhita kështu, por sepse kështu është. O Zot më ruaj të mos bëhem pre e këtyre mendësive!


Burimi:Iljasa Salihu
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat