Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë komponimet më të njohura të kromit me numër oksidues +3 (shëno emrat dhe formulat)?

Cilat janë komponimet më të njohura të kromit me numër oksidues  +3 (shëno emrat dhe formulat)?

Kloruri i kromit (CrCl3) dhe sulfati i kromit (III) Cr2(SO4).
Cilat janë komponimet më të njohura të kromit me numër oksidues  +3 (shëno emrat dhe formulat)?

Kloruri i kromit (CrCl3) dhe sulfati i kromit (III) Cr2(SO4).
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat