Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Pse të mos e përsërisim edhe ne shumë shpesh këtë lutje?

Pejgamberi, sal-lallahu alejhi ve sel-lem, e përsëriste shpesh këtë dua, lutje. Pse të mos e përsërisim edhe ne shumë shpesh?

Është kjo një lutje e cila më pëlqen shumë.

اللَّهُمَّ إِنِّي أَعُوْذُ بِكَ مِنَ الْهَمِّ وَالْحُزْنِ، وَالْعَجْزِ وَالْكَسَلِ وَالْبُخْلِ وَالْجُبْنِ ، وَضَلَعِ الدَّيْنِ وَغَلَبَةِ الرِّجَالِ.

Allahumme inní e’udhu bike minel hemmi vel huzni, vel axhzi vel keseli, vel buhli vel xhubni, ve daleid dejni ve galebetir rixhal.

(O Zoti im, kërkoj mbrojtjen Tënde nga brengat dhe dëshpërimi, nga paaftësia dhe dembelia, nga koprracia dhe frika, si dhe nga zhytja në borxhe dhe mposhtja prej njerëzve).
Buhariu 7/158. Shiko: “Fet’hul Bari” 11/173.


Burimi:Hoxhë Bekir Halimi
loading...
Pejgamberi, sal-lallahu alejhi ve sel-lem, e përsëriste shpesh këtë dua, lutje. Pse të mos e përsërisim edhe ne shumë shpesh?

Është kjo një lutje e cila më pëlqen shumë.

اللَّهُمَّ إِنِّي أَعُوْذُ بِكَ مِنَ الْهَمِّ وَالْحُزْنِ، وَالْعَجْزِ وَالْكَسَلِ وَالْبُخْلِ وَالْجُبْنِ ، وَضَلَعِ الدَّيْنِ وَغَلَبَةِ الرِّجَالِ.

Allahumme inní e’udhu bike minel hemmi vel huzni, vel axhzi vel keseli, vel buhli vel xhubni, ve daleid dejni ve galebetir rixhal.

(O Zoti im, kërkoj mbrojtjen Tënde nga brengat dhe dëshpërimi, nga paaftësia dhe dembelia, nga koprracia dhe frika, si dhe nga zhytja në borxhe dhe mposhtja prej njerëzve).
Buhariu 7/158. Shiko: “Fet’hul Bari” 11/173.


Burimi:Hoxhë Bekir Halimi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat