Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Muskujt, buzëqeshja dhe hidhërimi

16 muskuj aktivizohen gjatë buzëqeshjes, kurse 40 gjatë hidhërimit.

'Buzëqeshja karshi vëllaut tënd është sadaka'.

Dr Halid Xhubejr

Burimi:Bekir Halimi
16 muskuj aktivizohen gjatë buzëqeshjes, kurse 40 gjatë hidhërimit.

'Buzëqeshja karshi vëllaut tënd është sadaka'.

Dr Halid Xhubejr

Burimi:Bekir Halimi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat