Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Kur e sheh dikë më të vjetër se ti dhe kur e sheh ndonjë më të ri se ti ~ Rapitful Shqip

Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Na ndiqni me email - Follow by Email - Merr njoftime për postimet e reja

Kur e sheh dikë më të vjetër se ti dhe kur e sheh ndonjë më të ri se ti

“Kur e sheh dikë më të vjetër se ti; thuaj: ky më ka parapri me iman e punë të mira, atëherë ai është më i mirë se unë. Po kur e sheh ndonjë më të ri se ti; thuaj: unë këtij i kam parapri me gjynahe dhe mëkate, andaj ai është më i mirë se unë.” (Bekr b. Abdullah el-Muzenijj)

(Përkthim)

Burimi:Ulvi Fejzullahu
       
   
Lexo edhe:
Scoop.it
  •