Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Koha boshe është e rezikshme për secilin njeri.

Koha boshe është e rezikshme për secilin njeri.
Kur je i ri shfrytëzo kohën për mësim, adhurim dhe zanat.
Kur të plakesh për këshillim, adhurim dhe edukim.
Kjo s'do të thotë që nuk ban të përzihen këto veprime.

Burimi:Bekir Halimi
loading...
Koha boshe është e rezikshme për secilin njeri.
Kur je i ri shfrytëzo kohën për mësim, adhurim dhe zanat.
Kur të plakesh për këshillim, adhurim dhe edukim.
Kjo s'do të thotë që nuk ban të përzihen këto veprime.

Burimi:Bekir Halimi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat