Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Më të keqin ka raste kur e mëton si më të mirin!Hoteli më i keq në botë është shumë më i mirë se sa burgu më i mirë në botë! Kur je në mesin e atyre që dalloheni për nga përkatësia kombëtare dhe fetare, edhe më i keqi i kombësisë dhe fesë suaj, do t’ju duket më i miri në mesin e atyre që kanë sjellje të mira e hiqen si të mirë, ndoshta edhe vërtetë janë të tillë, porse në ato çaste edhe fyerja dashakeqe prej vëllait tuaj, do t’ju duket shumë më e ndershme sesa fjalët miradie të atyre që i sheh si të huaj.

Ndoshta në teori kjo nuk ju duket gjithaq përmbajtësore, porse në rast se gjendeni në ndonjë mjedis të tillë, vërtetë do të mendoni ashtu si shkrova unë!
  
Iljasa Salihu


Hoteli më i keq në botë është shumë më i mirë se sa burgu më i mirë në botë! Kur je në mesin e atyre që dalloheni për nga përkatësia kombëtare dhe fetare, edhe më i keqi i kombësisë dhe fesë suaj, do t’ju duket më i miri në mesin e atyre që kanë sjellje të mira e hiqen si të mirë, ndoshta edhe vërtetë janë të tillë, porse në ato çaste edhe fyerja dashakeqe prej vëllait tuaj, do t’ju duket shumë më e ndershme sesa fjalët miradie të atyre që i sheh si të huaj.

Ndoshta në teori kjo nuk ju duket gjithaq përmbajtësore, porse në rast se gjendeni në ndonjë mjedis të tillë, vërtetë do të mendoni ashtu si shkrova unë!
  
Iljasa Salihu
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat