Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Si fitohen pllakat panel ?

Si fitohen pllakat panel ?

Pllakat panel fitohen prej shpërpllakës dhe listelave.

Dimensionet standarde të pllakës panel janë:

Gjatësia l= (200 - 250)cm
Gjerësia b = (85 - 150)cm
Trashësia δ = (14 - 40)mm.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat