Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Një thënie për njeriun dhe arsimin nga Petrarka ~ Rapitful Shqip

Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Na ndiqni me email - Follow by Email - Merr njoftime për postimet e reja

Një thënie për njeriun dhe arsimin nga Petrarka

Më shumë e dua njeriun e paarsimuar por të çiltër, se sa të arsimuar por të poshtër.

|Petrarka|
Thenie, Thenie per njeriun, Thenie per arsimin, 
 
       
   
Lexo edhe:
Scoop.it
  •