Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Nga kush varet fortësia e drurit në rrëshqitje ?

Nga kush varet fortësia e drurit në rrëshqitje ? 

Fortësa e drurit varet prej llojit të drurit, strukturës së tij, pëshës dhe përqindjes së lagështisë.
Nga kush varet fortësia e drurit në rrëshqitje ? 

Fortësa e drurit varet prej llojit të drurit, strukturës së tij, pëshës dhe përqindjes së lagështisë.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat