Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ndjeshmëria tek Ethet Hemorragjike Krime-Kongo

Ndjeshmëria tek Ethet Hemorragjike Krime-Kongo

Sëmuren të gjithë personat pa marrë parasysh moshën dhe gjininë. 

Më shumë janë të rrezikuar fshataret, punëtorët e pyjeve, barinjtë dhe kampistët.
Ndjeshmëria tek Ethet Hemorragjike Krime-Kongo

Sëmuren të gjithë personat pa marrë parasysh moshën dhe gjininë. 

Më shumë janë të rrezikuar fshataret, punëtorët e pyjeve, barinjtë dhe kampistët.
loading...

Related Posts :



Namazi

Syzat