Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

I fjeturi dhe i shkujdesuri

I fjeturi nuk e ndjen se është duke ëndërruar përveçse kur zgjohet...
Kështu, edhe i shkujdesuri nga bota tjetër nuk e di se çka ka humbur përveçse kur i vie vdekja.
O Allahu ynë, mos na bëj prej këtyre njerëzve. Amin!

Përshtati: Hoxhë Valdet Kamberi
I fjeturi nuk e ndjen se është duke ëndërruar përveçse kur zgjohet...
Kështu, edhe i shkujdesuri nga bota tjetër nuk e di se çka ka humbur përveçse kur i vie vdekja.
O Allahu ynë, mos na bëj prej këtyre njerëzve. Amin!

Përshtati: Hoxhë Valdet Kamberi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat